Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: Clooney v Arktidě a jižanské drama Rona Howarda


ikona
Mr. Hlad
george clooneygood morning midnighthillbilly elegyjim parsonskumail nanjianimeryl streepna obzorunicole kidmanron howardryan murphythe prom
Najde George Clooney na Arktidě vesmírnou loď? Umí zpívat líp Nicol Kidman, nebo Meryl Streep? A co kutí Ron Howard pro Netflix?  

Rubrika Na obzoru nám z homepage zmizela, z MovieZone ale ne. Najdete ji tady a vždy prvního, jedenáctého a jednadvacátého v měsíci se v ní objeví novinky. Vždycky do ní nacpeme osm chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte.

Ve válčeném dramatu Plan A se skupina židu pokusí v roce 1945 otrávit zásoby vody pro německé vojáky. V komedii The Lovebirds bude Kumail Nanjiani řešit vraždu a zachraňovat svůj vztah. 

George Clooney bude v Good Morning, Midnight zkoušet kontaktovat vesmírnou loď. V muzikálu Ryana Murphyho The Prom se sejdou Nicole Kidman a Meryl Streep a budou připravovat mladou hrdinku na středoškolský ples. 

V dramatu The Boys in the Band se parta kamarádů během narozeninové oslavy trochu opije a začne řešit staré účty. V komediální road movie Bailey & Darla se vydá dvojice hrdinů na cestu po Americe, aby vyřešila jede neobvyklý problém. 

Ron Howard bude v dramatu Hillbilly Elegy vyprávět příběh několika generací jedné rodiny a amerického jihu. V animáku Robodog budou muset najít společnou řeč živý a robotický pes. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace