Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Druhý Doctor Strange přišel o režiséra


ikona
Spooner
cumberbatchderricksondoctor strangefeigemarvelolsenstrange
Kdo se nakonec ujme týmovky Strange a Scarlet Witch? 

Kevin Feige a Marvel mají samozřejmě i po Endgame velké plány, a i když letos dorazí do kin „jen“ dvě marvelovky, Black Widow a The Eternals, příští rok už se MCU zase rozjede na plný plyn. Jedním z jejích želízek roku 2021 má být i dvojka Doctora Strange s podtitulem Multiverse of Madness. Už nějaký pátek se ví, že zde bude Benedictu Cumberbatchovi dělat parťáka Scarlet Witch v podání Elizabeth Olsen, která se ještě letos ukáže v chystaném seriálu WandaVision, jenž by měl být s druhým Strangem částečně propojen. A podle náznaků Kevina Feigeho by mohl být titulní mnohovesmír vytěžen natolik, že se možná dočkáme i Lokiho. Jenže teď tyto ambiciózní plány dostaly nečekanou trhlinu.

Od projektu totiž k překvapení fandů odchází režisér prvního dílu Scott Derrickson. Důvodem není samozřejmě nic jiného než klasické kreativní neshody. Což jako vždy může znamenat cokoliv. Derrickson však původně divákům sliboval malinko hororovější přístup a podle zákulisní šeptandy asi nebyl tak úplně spokojený s tím, jakým směrem se práce na dvojce vyvíjejí. Pravdu se ale možná samozřejmě jen tak nedozvíme. Odchod Derricksona ovšem docela zamrzí, jelikož první Doctor Strange byl v jeho režii hodně fajn.

Co tedy bude s Doctorem Strangem dál? U Marvelu musí máknout a co nejdříve sehnat za hororového režiséra náhradu. Premiéra nás totiž má čekat už v květnu 2021, což z pohledu tak velkého projektu není zase tak dlouhá doba. Uvidíme, jak velká komplikace to pro projekt nakonec bude. Něco mi ale říká, že na jména potenciálních Derricksonových nástupců nebudeme čekat dlouho. Snad se režisérova absence nakonec příliš neprojeví.

Vytáhni v hospodě: Dvojka Doctora Strange není jediný projekt, od něhož Scott Derrickson odešel. V roce 2018 dal ruce pryč od chystané seriálové verze Snowpiercera, k němuž natočil pilot. Režisér se ovšem neshodl s showrunnerem a jeho epizoda byla nakonec přetočena.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace