Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Detektivka Na nože dostane pokračování


ikona
do_Od
bonddaniel craigna nožepokračovánírian johnsonstar wars
Úspěšná detektivka Riana Johnsona Na nože se dočká pokračování. Vrátí se i Craig. 

Rianu Johnsonovi po osmých Star Wars sice plno lidí nemůže přijít na jméno, jeho ostatní menší filmy jako Looper nebo Zmizení už jsou ale přijímány o dost lépe a novince Na nože se teď dokonce podařilo prorazit i v kinech. Snímek obrátil 40milionový rozpočet na nějakých 250 milionů dolarů celosvětově, a tak se není čemu divit, že si studio Lionsgate rovnou objednalo dvojku.

Johnson, který má stále natočit vlastní Star Wars trilogii, na nabídku ihned kývl a podle všeho by mohl začít točit dokonce ještě letos. Tedy alespoň za předpokladu, že rychle napíše dobrý scénář, jako tomu bylo v případě jedničky. Vrátit by se pak měl i představitel zarputilého detektiva s jižanským přízvukem Daniel Craig, kterému se nová série po odchodu z role agenta 007 bude hodit jako sůl.

Pokračování si samozřejmě bude brát příklad z receptu Agathy Christe, tedy nový případ, nové postavy, ale stejný vyšetřovatel. Zároveň s tím Johnson přiznal, že pokračování Loopera je zatím v nedohlednu, a co se Star Wars otázek týče, tam je i nadále extrémně vyhýbavý. Dvojka Na nože by každopádně mohla dorazit do kin už koncem příštího roku.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace