Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rozdá si to hvězda Batmana s Thorem?


ikona
do_Od
batmanchris hemsworthchristian baledcmarvelnatalie portmanthorthor: love and thunder
Jakého slavného herce se Marvel snaží ulovit tentokrát? 

Troufnu si tvrdit, že v nějakém alternativním vesmíru určitě existuje verze Země, na které se fanoušci DC a Marvelu mají hrozně moc rádi a nikdo tam neřeší, když slavný herec z jednoho univerza rázem skočí do toho druhého. U nás tomu tak bohužel není, a minimálně pár zvednutých obočí je takřka pokaždé jistých. Jinak tomu nejspíš nebude ani teď. Christian Bale, představitel Batmana z oblíbené netopýří trilogie Christophera Nolana, totiž údajně jedná o blíže nespecifikované (ale nejspíš záporácké) roli ve čtvrtém Thorovi.

Režisér Taika Waititi spustí kamery na Thor: Love & Thunder už koncem léta, a kromě Balea ve filmu stopro uvidíme taky Chrise Hemsworta, navracející se Natalie Portman a Tessu Thompson. Zbytek je zatím ve hvězdách, jak ale zmínka o Baleovi dokazuje, Marvel se rozhodně nebojí mířit vysoko. Jen v posledních letech lapil Spider-Man do svých sítí Jakea Gyllenhaala, vesmírní Eternals zase Angelinu Jolie a pokud si ještě někdo vzpomíná, tak v Captain Marvel pro změnu hrál Jude Law. Účast Balea je tak vlastně naprosto logická a po pravdě, ať už jste fanoušci DC nebo Marvelu, z tohohle můžou mít radost úplně všichni.

---

Vytáhni v hospodě: Jednou z předností režiséra Taiky Waititiho je i to, jak dokáže ze seriózních herců vymáčknout skvělé komediální výkony. Čerstvě si tak pochvaluje spolupráci s Michaelem Fassbenderem, který je prý v jeho fotbalové novince Next Goal Wins naprostým komediálním překvapením, a máme se prý na co těšit.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace