Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #539 o Spideym a Zaklínačovi


ikona
Mr. Hlad
2019avengersmartin scorsesespider-manstar warsvíkendový výplach
Co dělal Spider-Man během prvních Avengers? Co mají společného Geralt a Ross? A co donesl Ježíšek Martinu Scorsesemu?  

První letošní výplach

Ježíšek týdne
I u Martina Scorseseho se na Vánoce rozdávaly dárky a jeho dcera si řekla, že mu jako velkému fandové marvelovských comicsovek všechno zabalí do hodně stylového papíru

Intro týdne
Pokud existuje nějaká oficiální příručka, která říká, co všechno se musí dostat na internet, v jaké podobě a kdy, tak tam je určitě i kapitola o tom, že každý úspěšný seriál se musí dočkat videa, které ho zkusí napasovat na Přátele. Teď se ho dočkal Zaklínač

Dekáda týdne
Roky 2010 až 2019 nám nabídly spousty dobrých filmů, ale taky obrovské množství super trailerů. A záběry z těch nejlepších teď máte v tomhle videu. Tak si to užijte. 

Shity týdne
Sestřihů nejlepších filmů roku 2019 jste v poslední době viděli asi docela dost. Ale všichni víme, že by bylo naivní myslet si, že vloni byly v kinech jen pecky. Takže tu máme sestřih toho, co se úplně nepovedlo.

RIP týdne
Rok 2019 byl bohužel pro spoustu filmových hvězd i rokem posledním. Rozloučili jsme se s Rutgerem Hauerem, Lukem Perrym, Albertem Finneym, Johnem Singletonem a bohužel i se spoustou dalších. 

Neznalec týdne
Z diskusí na MovieZone to tak možná nevypadá, ale skutečně mezi námi žijí lidé, kterým jsou Hvězdné války úplně ukradené. Ale úplně. Jací jsou? A jak vypadají jejích životy? To vám řekne Gus Johnson

Zbraně týdne
Jak moc historicky věrné jsou filmy jako Robin Hood, Troja nebo Poslední samuraj? Většina lidí to moc neřeší, ale odborníci na historické zbraně mají mnohdy z hollywoodských spektáklů asi solidní migrény

Práce týdne
Peter Parker je sice Spider-Man a když má tvář Toma Hollanda, tak se tomu může věnovat na sto procent, ale Tobey Maguire? Ten musel makat, aby zaplatil nájem. A lidi svoji pizzu chtějí, i když na New York útočí Loki a jeho armáda! 

Průšvih týdne
Vzpomínáte si na to, jak se chystal muzikál Spider-Man? A kolik kolem něj bylo mrzení? Ne? Tak si klikněte sem a dozvíte se, proč broadwayská show za rekordních 75 milionů dolarů, na které pracovali Julia Taymor nebo Bono z U2, skončila jako naprostý průšvih. 

Duel týdne
Minule jsme se ptali na vaše kinoresty z loňského roku. Každý má nějaký, ale dost vás mrzí, že vám utekly malé, ale zajímavé kousky jako Parazit nebo Slunovrat. Víc zjistíte tady. 

Dnes se podíváme na Deadpoola. Ryan Reynolds potvrdil, že se na něm pracuje i pod dohledem Disneyho a pravděpodobně to bude eRko Zatím ale nikdo neřekl, kdo bude stát za kamerou. Možná se vrátí David Leitch, možná dorazí někdo nový. Takže by nás zajímalo, komu byste svěřili režii trojky Deadpoola. Jména pište do předmětu, v textu se rozkecejte. 

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace