Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Vše nejlepší do roku 2020 přeje MovieZone!


ikona
Mr. Hlad
happy new yearredakcesilvestršťastný nový rok
Ať se daří, kde může! 

Tak máme za sebou rok 2019 a co se nás týče, máme dojem, že se docela povedl. Dočkali jsme se konce marvelovské Infinity ságy, uzavřela se nová trilogie Hvězdných válek, Netflix ukázal, že se nebojí vlétnout jako uragán do ustálených filmových vod a nabídl hned několik filmů, které budou bojovat o Oscary, a vůbec jsme viděli velkou spoustu pecek. Ale samozřejmě i srágor, i když už jsme si tak nějak zvykli na běh věcí. Chození do kina nás ovšem bavilo i v roce 2019 a psaní o tom, co jsme tam viděli, samozřejmě taky. A doufáme, že vás bavilo to všechno číst. Navíc se nám povedlo vydat Encyklopedii akčního filmu, pořádně jsme se rozjeli s videoobsahem a v kinu Aero nás teď můžete vídat dvakrát měsíčně při projekcích filmových klasik. Jo, vlastně se těch uplynulých dvanáct měsíců povedlo. 

Samozřejmě doufáme, že podobně spokojeně hodnotíte uplynulý rok i vy. A stejně jako my se těšíte na to, co přinese rok 2020. Čeká nás novinka Christophera Nolana Tenet, loučení Daniela Craiga s postavou Jamese Bonda v Není čas zemřít, souboj comicsových superhrdinek Black Widow a Wonder Woman 1984, Denis Villeneuve nám představí svou ambiciózní Dunu, Taylor Sheridan snad v Those Who Wish Me Dead potvrdí, že je stejně dobrý režisér jako scenárista, ale dočkáme se i třetích Mizerů, dalšího Rychle a zběsile, hororu Edgara Wrighta Last Night in Soho, Tom Cruise se po letech posadí do stíhačky v Top Gun: Maverick, vrátí se Krotitelé duchů, Kingsmani se vydají do první světové války… prostě bude na co chodit. 

A bude i co číst (slovo si bere Cival): Chystáme přitvrdit na tematických článcích nejen skrze imfa a TedGeorge, ale soustředit se na ně bude i KarelR, jenž vám každý týden přinese alespoň jedno tučné téma. Novinkový a trailerový servis za něj z velké části převezmou Spooner a do_Od, naši dlouholetí parťáci z TVZone a hlavně z filmové komunity nabalené na MZ, a já můžu slíbit, že pokud se na Patreonu povede nastřádat těch tisíc dolarů měsíčně, rozjedeme i další vlastní rozhovorový podcast. Zjednodušeně řečeno, chceme v roce 2020 ještě víc roztáhnout křídla. (/Cival out)  

My vám každopádně přejeme, ať máte při kupování lístků do kina kliku na povedené filmy, ale ať se vám daří ve všem, co budete dělat. My vám můžeme slíbit, že hodláme pokračovat v tom, na co jste od MovieZone zvyklí. To znamená, že Rimsy pořád bude psát o filmech, na které nikdo nechodí nebo by chodit neměl, a my ostatní se pokusíme pokrýt ten zbytek a hodláme pro vás psát a točit bez ohledu na spánkové deficity a mozoly na prstech od mlácení do klávesnice. Takže si užijte rok 2020 a snad bude po filmové stránce minimálně tak dobrý, jako ten letošní. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace