Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

EAF: série Karate Tiger


ikona
Mr. Hlad
billy blanksbruce leecorey yueneafencyklopedie akčního filmueric robertsjean-claude van dammekarate tigernejlepší z nejlepších
Jak začínal Van Damme? Umí Bruce Lee učit bojové umění? A proč je to s touhle sérií tak strašně složité?  

Původně jsme měli v plánu vypustit před koncem roku do světa video, které by bylo trochu méně seriózní a trochu více odpočinkové. Extra seriózní není, ale odpočinkové? No... prostě pokud se nechcete v nějaké patnácté minutě ztratit, raději si vezměte velký kus papíru, pár tužek a pro jistotu i pastelky. Budeme se totiž prohrabovat akční sérií Karate Tiger. A s tou je to o dost složitější, než se na první pohled zdá. 

Nebudeme před videem moc spoilerovat, připravte se ovšem na pád do hlubin šílenství, protože série Karate Tiger má sice osm dílů, na českém trhu šlo však o několik filmů, které spolu neměly vůbec nic společného (i když v nich hráli mnohdy stejní herci) a chaos pak vrcholil tím, že do Karate Tiger se počítá i série Nejlepší z nejlepších, jejíž filmy na sebe naopak navazují. A k tomu všemu si představte, co do tohohle bordelu přinesla divoká devadesátá léta a kopírování videokazet z Německa, kde měli Karate Tiger taky, ale úplně jiné! Takže si tenhle chaos, v němž začínal Van Damme, o bojové umění se pokoušel Eric Roberts, hlavního hrdinu trénoval duch Bruce Lee, který jako Bruce Lee nevypadal, a nejslavnější roli své kariéry tu měl vynálezce zumby Billy Blanks, užijte. My jsme si to povídání užili maximálně! 

Pokud vás to baví stejně jako nás, můžete Encyklopedii akčního filmu ohodnotit na CSFD a samozřejmě sledovat na Youtube,aby vám nic neuteklo. Ale spíš začněte sledovat MZ YouTube kanál, kam v lednu nejspíš přesuneme všechny naše videoaktivity.

A jestliže dáváte přednost audiu, tak jsme na PodbeaniTunes Spotify. A pokud rádi koukáte na naše videa a čtete MovieZone a chtěli byste, aby obojí bylo ještě o kousek lepší, budeme rádi, když nám přispějete na Patreonu. A teď už si užijte poslední dny roku 2019 a my vám můžeme slíbit, že o pořádnou akci nebude nouze ani v roce 2020. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace