Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #538 o Le Mans a Tomu Cruisovi


ikona
Mr. Hlad
dwayne johnsonjumanjikevin hartle mansstar warstom cruisetom hollandvíkendový výplachwill smith
Jak se točilo Le Mans? Čeho jste si nemuseli všimnout v devátých Star Wars? A co může Tom Cruise nabídnout jako prezident?  

Poslední výplach roku 2019

Zábavní park týdne
U Disneyho chystají nejen nové filmy, ale i nové atrakce a už v létě 2020 by se měly otevřít brány marvelovského Avengers Campusu. Co od něj čekat, na co tam narazíte a proč byste si měli vzít dovolenou tak, abyste si tam mohli zajet, zjistíte tady

Řidič týdne
Automobilové honičky v Rychle a zběsile se ani nepokouší předstírat, že by byly realistické, jiné filmy se ale naopak hodně snaží působit opravdově. Jak to je s tou realitou v automobilových honičkách zjistíte tady. Už podruhé. 

Únikovka týdne
Tom Holland má rád únikové hry, o čemž svědčí i jeho fotka v jedné pražské. Teď si v rámci propagace animáku Špióni v převleku do jedné zašel. A vzal s sebou Willa Smithe. 

Easter eggy týdne
Přiznám se, že nemám moc chuť vidět podruhé devítku Hvězdných válek. Alespoň ne teď. Ale až na to budu koukat, určitě budou koukat i po odkazech na minulé díly a jiné příběhy. Není jich tam málo

Běh týdne
Nejspíš jste před pár měsíci zaznamenali, že Dwayne Johnson oznámil (doufejme) v žertu kandidaturu na prezidenta. Pokud do ní ale půjde, asi bude mít silného soupeře, protože teď ji (doufejme, že opět v žertu) ohlásil i Tom Cruise. Víceméně... Tom Cruise to sice není, ale jak rádi říkají konspirační teoretici, mohl by být. A těžko říct, jestli by to někomu vadilo. 

Santa Claus týdne
Hokejoví Pittsburgh Penguins se pohybují na špičce tabulky Východní konference, takže si můžou dovolit dělat přes svátky nějaké voloviny. Jako natočit vlastní remake rodinného Santa Clause. 

Překvapení týdne
Dwayne Johnson a Kevin Hart jsou kámoši, kteří spolu rádi hrají. A teď si řekli, že na vánoce udělají radost pár lidem, kteří si místo Star Wars zašli na dvojku Jumanji

Postup týdne
Nicholas Britell napsal hudbu k filmům jako Král, Moonlight nebo Vice. A teď se rozhodl světu ukázat, jak vlastně pracuje a jak jeho muzika vzniká. Tak se na to podívejte taky. 

Natáčení týdne
Le Mans 66 byl jeden z nejlepších a nejpoctivějších filmů roku 2019, takže je rozhodně zajímavé podívat se, jak se točil. James Mangold si to nedělal snadné, ale o to lepší je výsledek. A samozřejmě závodní scény byly dokonale vypiplané už na place. 

Duel týdne
Minule jsme se ptali na nejzajímavější postavu z nové trilogie Star Wars. A podle očekávání to vyhrál Kylo Ren. Ono tam těch zajímavých postav fakt moc nebylo. 

Dnes by nás zajímalo, jaký letošní film jste nestihli vidět v kině a zpětně vás to mrzí. Názvy pište do předmětu a v textu se vykecejte

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace