Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nejlepší DVD a Blu-ray: Prosinec 2019


ikona
KarelR
rychle a zbesile: hobbs a shawtenkrat v hollywoodutoy story 4: pribeh hracek
Rock, Statham, DiCaprio, Pitt a Hanks. Co od života chcete víc? 

Těsně před Vánoci se do kin vloudily srpnové kinofilmy a rozhodně bylo co nakupovat. Na své si totiž přišli milovníci animáků, akce i Tarantina, takže si každý musel najít alespoň jeden relevantní kousek.

Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw
Vychází: 4. prosince 2019
Cena: 268 Kč (DVD), 448 Kč (Blu-ray), 538 Kč (3D Blu-ray + Blu-ray), 788 Kč (UHD Blu-ray + Blu-ray)

Kéž by akční orgie s Rockem a Stathamem měly lepší poslední třetinu. Zatímco Londýn je boží a Ukrajina jakbysmet, finále na Samoe je i na takhle odlehčený popcorn trochu moc. Odstavení zbraní je v kombinaci s divokým počasím a visícími auty zbytečně přepálená kombinace, kvůli níž závěrečná půlhodinka ztrácí dech i šmrnc. Zase tolik bodů bych za ní však pánům nesebral, jelikož jsem pořád dostal skvělou akční jízdu, v níž potěší nejen božská Vanessa Kirby, ale i bodání lidí cihlou. Pokud by dvojka měla být stejně zábavná jako jednička, klidně bych si ji časem dal! (7/10)

Tenkrát v Hollywoodu
Vychází: 13. prosince 2019
Cena: 268 Kč (DVD), 448 Kč (Blu-ray), 788 Kč (UHD Blu-ray + Blu-ray)

Byl jsem na Tenkrát v Hollywoodu dvakrát a pořád si stojím za tím, že se jedná o slabší tarantinovský kousek. Jasně, Pitt a DiCaprio jsou tu špičkoví, památných scén není zrovna málo a finále nemá chybu. Pokud si však odmyslíte historický kontext, celá linka s Sharon Tate směřuje odnikud nikam (chápu, že si ho vlastně odmyslet nejde, ale schválně to zkuste), a s tak parádními hrdiny bych chtěl zkrátka zažít mnohem výraznější dobrodružství. Jasně, Quentin má plné právo se rozhodnout, že film postaví na milionu odkazování na 50. a 60. léta. Stejně tak mám ale já právo říct, že mi spousta těch věcí nic moc neříkala a že bych byl radši... no... kdyby se častěji něco dělo? (7/10)

Toy Story 4: Příběh hraček
Vychází: 11. prosince 2019
Cena: 268 Kč (DVD), 448 Kč (Blu-ray)

Dostaneme časem Toy Story 5? Svět nečekal ani čtyřku, Pixar ji však devět let po trojce přeci jen dal dohromady. A vlastně jsem za to rád, i když se těsně jedná o nejslabší díl celé kvadrilogie. Achilovou patou je v tomhle případě nerovnováha mezi rozdělením času, jelikož je Woody neotřesitelným hlavním hrdinou a všichni ostatní hrají druhé housle, nebo jsou ve filmu vyloženě navíc. Vedle Hanksova kovboje se tak chytají snad jen Key a Peele jako plyšáci Ducky a Bunny a výsledkem je povedený rodinný film, jenž ale není tak vypiplaným a sepjatým zážitkem jako jeho předchůdci. Kudos za odvážný konec, který tahá dojmy značně nahoru, případné pětky se nicméně trochu bojím. (7/10)

Dále v prosinci vyšlo: Bez věcí nad věcí, Hodinářův učeň

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace