Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tucet špinavců se dočká remaku


ikona
Mr. Hlad
charles bronsondavid ayerdirty dozenlee marvinremaketucet špinavců
Náckové, třeste se! 

Čas je největší nepřítel filmů a i když se nám to nemusí líbit, padesát let staré pecky na dnešní publikum obvykle nepůsobí tak dobře jako na diváky v době, kdy měly premiéru. I když výjimky existují a jednou z nich je i válečná klasika Tucet špinavců. V ní dal Lee Marvin dvanácti kriminálníkům na výběr mezi trestem smrti, případně vězením, a účastí na sebevražedné misi, při níž měli proniknout za nepřátelskou linii a zlikvidovat desítky nacistických důstojníků. Kdo přežije, dostane milost. A je to i po letech boží, navíc tu do akce vedle Marvina vyrazí Charles Bronson, Telly Savalas, Donald Sutherland, Jim Brown a spousta dalších supercharismatických drsňáků. 

Tucet špinavců se dočkalo několika přímých pokračování i vykrádaček, teď ale přišel čas na regulérní remake a ujme se ho člověk, který umí jak vážné, tak i správně chlapácké filmy. O scénář a režii se postará David Ayer. Ten se do druhé světové války podíval už v Železných srdcích a variaci na Tucet špinavců si vyzkoušel v Sebevražedném oddílu. Doufejme, že tentokrát mu Warneři nebudou dýchat na záda a do všeho kecat… v každém případě Ayer prý hodlá do filmu procpat i hodně temný humor a vzhledem k tomu, že víme, že mu přijdou legrační vybuchující hlavy a podobné věci, asi můžeme počítat s tím, že nová verze Tuctu špinavců bude pořádně drsná. A to je dobře. Točit by se mělo někdy během příštího roku. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace