Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

LEGO hledá nový domov


ikona
Mr. Hlad
chris prattlegouniversalwarner
Velké změny pro LEGO filmy 

LEGO zná snad každý. Dnes už to není jen stavebnice, ale i videohry a spousta další věcí, které můžete (nebo v mnohých případech musíte) kupovat dětem, jinak hrozí nekontrolovatelný křik. A pak tu máme i celovečerní filmy. KarelR vám dodnes bude tvrdit, že jednička je dílo génia, i když nikdo další z redakce se k němu asi nepřidá. Rozhodně však byla zajímavá a úspěšná. Jenže pak to šlo pomalu dolů. LEGO Batman film ještě slavil docela úspěch, ovšem LEGO příběh 2 na první díl nedokázal navázat a LEGO Ninjago film taky ne. Co dál? To se uvidí, LEGO totiž možná začne od začátku. 

Na podzim totiž skončila smlouva, kterou měla společnost LEGO s Warnery, kvůli neúspěšným posledním filmům však prý lidé od stavebnic přehodnocují další spolupráci. A do toho všeho teď vstoupilo studio Universal, které by se prý LEGA rádo ujalo. Podobná značka by se mu hodila, navíc je prý ochotné spolupracovat s Danem Linem, jenž zatím produkoval všechny LEGO filmy. Pokud se LEGO a Universal dohodnou, Warnerům by zůstaly práva na všechny postavičky, které si sami vymysleli. Samozřejmě by mohlo dojít k nějakému odprodeji práv na Lego Chrise Pratta, na podobné úvahy je ovšem ještě brzy. Navíc není vůbec jisté, jestli o to Universal stojí. V každém případě další LEGO filmy nejspíš budou. Otázka je, kdo je bude dělat. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace