Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: Damon proti Affleckovi a novinka Guillerma del Tora


ikona
Mr. Hlad
adam driverbeckyben affleckbradley coopercate blanchettguillermo del torojason momoamatt damonna obzorunightmare alleyridley scottrussell crowesweet girlthe alst duel
Kdo vyhraje v souboji Matta Damona a Bena Afflecka? Co mají společného podfukáři a Guillero del Toro? A zvládne Russell Crowe horor?  

Rubrika Na obzoru nám z homepage zmizela, z MovieZone ale ne. Najdete ji tady a vždy prvního, jedenáctého a jednadvacátého v měsíci se v ní objeví novinky. Vždycky do ní nacpeme osm chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte.

V komediálním dramatu Let Them All Talk vyrazí Meryl Streep na výlet se svými kamarádkami a synovcem. A režíruje Steven Soderbergh. V thrilleru Becky bude komediant Kevin James terorizovat mladou dívku. 

Guilermo del Toro vám v Nightmare Alley ukáže, jak s pomocí psychiatričky obírat lidi o celoživotní úspory. Jason Momoa se v akčním Sweet Girl bude pokoušet pomstít smrt své manželky. 

V komedii The Stand-In si populární herečka vymění práci i život se svou začínající kolegyní. Russell Crowe si v hororu The Georgetown Project zahraje herce, který začíná mít pocit, že se kolem něj dějí divné věci. 

V historické podívané Ridleyho Scotta The Last Duel budou na život a na smrt bojovat Matt Damon a Ben Affleck, kteří spolu napsali i scénář. Ve sci-fi Voyagers se skupina mladých lidí vydá na nejistou cestu do vesmíru. A začne jim z toho hrabat. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace