Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

První reakce: Cats jsou nezapomenutelná bizarní nuda


ikona
KarelR
catsian mckellenidris elbaprvni reakcetaylor swift
Budete si v kině chtít vyškrábat oči? 

První trailer Cats málem rozbil internet, na což režisér Tom Hooper reagoval slovy: "Překvapilo mě to, protože mě vůbec nenapadlo, že by mohl být kontroverzní." Záměrem tam zřejmě bylo vzít slavný muzikál, natočit jeho filmovou verzi a vydělat bez jakýchkoliv cavyků spoustu peněz, to ale dávno nehrozí. Cats se poslední měsíce prorokuje osud divné pohromy, takže vás asi nepřekvapí, že dopadly přesně takhle.

Na Rottenech je zatím 74 recenzí a jen 12 z nich zvedá palec nahoru. Zbylých 62 textů je tedy čistě o utrpení, kterým si Rimsyho předchůdci museli projít, a samozřejmě se v nich nešetří kočičími narážkami. Co se tedy můžete dočíst pod zoufalým ratingem 3,7/10? Že se jedná o triumf psů, protože jsou Cats ukrutně nudným bizárem, jenž vůbec nemá co nabídnout, ale zároveň ho člověk už nikdy nedostane z hlavy. Herci prý vůbec netuší, co se kolem nich děje. Triky konstantně bolí, jelikož nejsou o moc lepší než v trailerech. No a pokud si myslíte, že to celé zachraňuje hudba, tak... ani ne, režisér Bídníků je holt režisér Bídníků.

Asi nejlepší recenzní verdikt zní: "Konečně nová generace lidí zjistí, že je dvouhodinový muzikál Cats o tom, jak mají kočko-člověčí mutanti bez genitálií sex bez dotyku a prosí v písničkách o smrt." Něco mi tedy říká, že tu máme nového kandidáta na hecovací film, který snad Rimsy proboha neuvidí sám. Nemůže se na Patreonu domluvit nějaká společná projekce, hm?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace