Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

První reakce: Jak se povedly deváté Star Wars?


ikona
k0C0UR
j. j. abramsstar warsstar wars: vzestup skywalkera
Jak dopadlo zakončení hvězdné ságy George Lucase? 

Deváté Star Wars u nás mají do rána embargo na recenze, takže vám o nich nemůžeme říct vůbec nic. První zámořští diváci ale měli povoleno tweetovat a možná vás bude zajímat překlad jejich ohlasů.

Gregory Ellwood: To nejlepší, co můžu o Vzestupu Skywalkera říct, je, že tu Daisy Ridley podává svůj nejlepší herecký výkon, a že hardcore fandové dostanou to, po čem touží. Kéž by měl JJ na ten film o rok víc.

Griffin Schiller: Páni, Vzestup Skywalkera vážně uhání kupředu. Film se rozjede hned na začátku a nikdy nepoleví v tempu. Je plný Abramsovy energie. Je to dobrodružství ve stylu Poslední křížové výpravy a nejvíc ho táhne bromance Poea a Finna. Zápletka ho ale zajímá víc než postavy a je trochu uspěchaný, takže je nakonec jen dobrý, a ne skvělý.

Laura Prudom: Ještě pořád Vzestup Skywalkera zpracovávám. Neskutečně v něm šlapou emoce a nabízí hodně rozřešení (některá zasloužená, jiná ne). Některá rozhodnutí ale působí jako zbytečné přepisování Posledního z Jediů a některá prostě nedávají smysl. Potřebuju to vidět znova.

Scott Mendelson: Čekal jsem, že bude Vzestup Skywalkera přinejhorším dobře udělaný film, který se mi nebude líbit nebo nebudu souhlasit s jeho dějem. Nečekal jsem, že půjde o opravdu špatný film s videoherní zápletkou, plochými postavami, slabou akcí a nekonečnou expozicí, která nikam nevede. Rve mi to srdce…

Adam B. Vary: Budu muset Vzestup Skywalkera pořádně strávit. Je toho v něm opravdu hodně, nejlepší momenty jsou ale ty nejtišší a nejlidštější. Ještě o tom musím popřemýšlet.

Angie J. Han: Vzestup Skywalkera je ummmmmm moc! Je tu spousta věcí, které jsem si zamilovala, nechybí spousta diváckých momentů, zvratů a cameí, zároveň je ale o čem přemýšlet. Nejvíc se mi líbila Jannah, D-0, samozřejmě Finn a dění kolem Leiy.

Erik Davis: Je to epické. Celé. Vzestup Skywalkera je parádní finále, ve kterém je všeho dostatek. Akce, dobrodružství – odpovědi!! – humor, srdíčko, láska i odvaha. Celou druhou půlku filmu jsem brečel – skvělé zakončení skywalkerovské ságy.

Rob Keyes: Právě jsem vyšel ze Vzestupu Skywalkera. Je neskutečně uspokojivý a MASIVNÍ konec ságy, který zvládá vyřešit zádrhely, problematické postavy a nezodpovězené otázky z předchozích dvou epizod.

Mansoor Mithaiwala: Vzestup Skywakera je OPRAVDU uspokojivý konec ságy. Odpovídá na všechny otázky, které jsme měli, a ještě přihazuje něco navíc – včetně spousty zvratů. Pokud si myslíte, že víte, co se stane, moc se na to nespoléhejte.

Eric Eisenberg: Ve Vzestupu Skywalkera se leccos povedlo. Víc mě toho ale zklamalo. Je tu několik rozhodnutí, která mi nesedí, spousta fan servisu, co nefunguje, a detaily, jež se ignorují. Jsem zklamaný.

Jake Hamilton: Vzestup Skywalkera je vším, co jsem od něj chtěl – protože tu ještě nikdy nebyl takový Star Wars film. Je temný a děsivý, zároveň však krásný a plný naděje. Ukončuje trilogii, stejně jako celou ságu. Vím, že už moc blábolím, ale prostě ten film uctívám.

Germain Lussier: Vzestup Skywalkera má všechno, co chcete, a mnohem víc. Ale nevím, jestli je to dobře. Něco se mi hrozně líbilo, něco moc ne, a odcházím z kina dost rozpolcený.

Mike Ryan: Vzestup Skywalker je rozhodně nejzamotanější Star Wars film. Hodně se mi toho líbilo, ale první půlka je tak přecpaná expozicí, novými zápletkami, majáky a vysílači, že by to vystačilo na tři filmy.

Mark Ellis: Jsem dojatý, ohromený, překvapení, šokovaný a omráčený. Víc než co jiného jsem ale šťastný. Díky, že jste to zase dokázaly (a hned několikrát), Star Wars.

Yolanda Machado: Nejsem zase tolik překvapená a často se to přehánělo s fan servicem, Vzestup Skywalkera je ale vším, co čekáte i nečekáte. Moje reakce je tím pádem: Bože, miluju tuhle sérii a skywalkerovská sága mi bude moc chybět.

Anthony Breznican: Když lidé mluví o Star Wars, mluví o svém dětství. O svých nejhezčích vzpomínkách. O lidech, které milovali a všechno s nimi sdíleli. Vzestup Skywalkera ve mně všechny tyhle pocity vyvolal znovu. A to byl jen začátek. Naprosto ten film miluju.

Kristian Harloff: Ve Vzestupu Skywalkera toho není zrovna málo. Je to velké dobrodružství se světelnými meči, v jaké jsem doufal. U pár věcí si pořád nejsem jistý, jestli byly nutné, ale jinak to byl velmi uspokojivý konec nové trilogie.

Ryan Parker: Je to super. Hateři Posledního z Jediů budou náramně potěšeni.

Grae Drake: TAKHLE má vypadat konec.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (63)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace