Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #536 o Star Wars a Jokerovi


ikona
Mr. Hlad
daisy ridleyfrozenjokerrise of skywalkerstar warsvíkendový výplachwonder woman
Co všechno vykecala Daisy Ridley o devátých Star Wars? Má Joker nejhezčí filmový úsměv? A čeho všeho jste si nevšimli v traileru na Wonder Woman?  

Zásadní výplach

Spoilery týdne
Točit video o Hvězdných válkách není pro Daisy Ridley asi žádná sranda, odkudkoliv totiž může vyskočit Josh Gad nebo hromada jeho kámošů s otázkami, na které se odpovídá dost těžko

Rok 2019 týdne
Tak tu máme další video, které se vás pokusí přesvědčit o tom, že rok 2019 byl v kinech boží. A žádná extra náročná práce to asi nebude. 

Easter Eggy týdne
Podle reakcí na trailer to vypadá, že sázka na retro atmosféru byla u Wonder Woman 1984 správná volba. Ale asi ani ti největší fandové si v upoutávce nevšimli všeho, čeho si všimnout mohli. 

Vylepšení týdne
Druhé Ledové království dorazilo do kin šest let po jedničce. Čekali jsme ho asi trochu dřív, ale rozhodně to nebyla taková doba jako třeba mezi prvním a druhým Tronem. Ale i za těch pár let se animace dost změnila. Posuďte sami

Akce týdne
Na americký Kancl jsem nikdy nekoukal, protože mě děsí, jak moc je to dlouhé. Ale asi začnu. Teď se totiž poprvé oficiálně na netu objevil pětadvacetiminutový akčňák Threat Level Midnight, který natočil sám Michael Scott alias Steve Carrel. A rozhodně nejde o úplně běžnou podívanou. 

Fanfilm týdne
Fandové přistupují k Hvězdným válkám často hodně odvážně a to i když točí vlastní amatérské filmy. Star Wars: Origins jde ale ještě o krok dál. A mně se to líbí!

Fotky týdne
Osobně si nemyslím, že je u biografických filmů extra nutné, aby herec vypadal úplně přesně jako jeho předobraz. Ale rozhodně to neuškodí. A když se pak do práce pustí i maskéři, může být z Cate Blanchett skvělý Bob Dylan! A jsou i další, které byste si se slavnými osobnostmi ve frontě na bramborák na vánočním trhu spletli docela snadno

Vozítko týdne
Máte hodně času? Máte velkou garáž? Máte prachy, které můžete utrácet za voloviny? A jste šikovnější než já? Jestli jo, tak si podle všeho můžete postavit Landspeeder z Hvězdných válek! 

Smích týdne
S úsměvem jde všechno líp. Líp se tím probourávají hranice při seznamování, líp se s tím bojuje s problémy každodenního života a líp se s tím terorizuje Gotham. Jo, Joker se usmívat umí. 

Duel týdne
V minulém výplachu jsme řešili, jestli se víc těšíte na Black Widow nebo Wonder Woman 1984. Nakonec to vyhrála Gal Gadot a s docela solidním náskokem. 

Tentokrát zkusíme něco jiného. Minulý týden jsme se s Anglickou Spojkou pustili do debaty, kdo by si mohl zahrát hlavní duo v akční klasice Tváří v tvář, kdyby to měly být ženy. Nejsem zrovna velký fanda filmů, jako byla ženská verze Krotitelů duchů, ale osobně si myslím, že Jessica Chastain a Anne Hathaway by tohle mohly zvládnout stejně dobře jako Cage a Travolta. Koho byste obsadili vy? Jména pište do předmětu a zkuste se v textu rozepsat. 

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace