Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dvojka Shazama dorazí chvíli po Black Adamovi s Rockem


ikona
KarelR
black adamdavid f. sandbergshazamshazam 2the rockzachary levi
Zachary Levi si znovu zahraje dětinského superhrdinu. 

Kdybyste hledali tři nejméně výdělečné filmy z DCEU, dojdete k Muži z oceli (668 milionů), Justice League (658 milionů) a Shazamovi (365 milionů). Comicsová verze Velkého ale stála jen 100 milionů dolarů a navíc byla v USA druhým nejlépe přijatým kouskem z tohohle vesmíru (hned po Wonder Woman), takže se vlastně dá pochopit, že Warneři "kouzelnickou sérii se sirotky" nepohřbili.

Jak možná víte, 22. prosince 2021 půjde do kin Black Adam s Rockem, který je s Shazamem úzce spjatý. Tihle hrdinové se měli střetnou už v jeho první sólovce, nakonec se však zřejmě utkají až ve trojce, což logicky znamená, že Shazam potřebuje dvojku. No a jak už vám prozradil titulek, právě ta byla konečně oznámena.

Kdy přesně se jí dočkáme? Zachary Levi si znovu oblékne rudý kostým 1. dubna 2022 a... to je skoro všechno, co zatím víme. Scénář sepíše Henry Gayden a za kameru se vrátí David F. Sandberg, což naznačuje, že bylo studio s jedničkou spokojené a nehodlá měnit tvůrčí tým. I tak je ale trochu nebezpečné, že půjde film do kin jen týden před pokračováním spider-manovských Paralelních světů. Uvidíme, kolik diváků si tyhle dva projekty nakonec ukradnou!

---

Vytáhni v hospodě: Druhý Shazam dorazí 101 dní po Black Adamovi, Warneři tedy můžou s klidem natočit Rockovo cameo tak, aby se o něm nikdo nedozvěděl.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace