Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tvůrci Hry o trůny chystají horor od H.P. Lovecrafta


ikona
Mr. Hlad
david benioffdb weissguillermo del toroh.p. lovecrafthra o trůnyin the mouth of madnesskaryn kusamav horách šílenství
Cthulhu vás volá! 

Příběhy H.P. Lovecrafta se navždycky zapsaly do dějin nejen hororového žánru, filmaři to s nimi ovšem nemají úplně snadné. Guillermo del Toro nedokázal ukecat v Hollywoodu nikoho, aby mu zafinancoval adaptaci V horách šílenství, i když v ní měl hrát Tom Cruise. John Carpenter se ve svém neprávem zapadlém Šílenství Lovecraftem jen inspiroval, ale natočil dobrý film, bohužel na něj skoro nikdo nepřišel. A brzy uvidíme, jak se s Lovecraftem porve Nicolas Cage, který hraje hlavní roli v adaptaci jeho povídky Barva z kosmu a mluví se o tom, že by mělo jít o první díl trilogie. 

Teď si hororovou legendu vyhlédli David Benioff a DB Weiss. O tvůrcích Hry o trůny jsme naposledy slyšeli v souvislosti s tím, že nakonec nebudou dělat Hvězdné války, ale tohle by taky mohlo být zajímavé. Momentálně jednají s Warnery o lovecraftovském hororu, který by se podle všeho měl odehrávat ve dvacátých letech minulého století a má se v něm řešit mýtus Cthulhu a samozřejmě i nesmírně staré vesmírné bytosti, o nichž autor rád psal. Weiss a Benioff mají produkovat, o scénář se postarají Phil Hay a Matt Manfredi, kteří mimo jiné napsali solidní thriller The Invitation, a výkonnou producentkou bude Karyn Kasuma, režisérka Ničitelky s Nicole Kidman. Kdo se postaví za kameru zatím nevíme, Lovecraft by ale klidně mohl přitáhnout nějaké zajímavé jméno.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace