Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Co chystá Quentin Tarantino?


ikona
Mr. Hlad
kill billquentin tarantinotenkrát v hollywooduuma thurman
Tarantino se flákat nebude 

Quentin Tarantino si teď užívá zasloužené pozornosti diváků i kritiků kvůli Tenkrát v Hollywoodu a uvidíme, jak se mu zadaří na Zlatých Glóbech, kde jeho poslední film pár nominací posbíral. Ale je jasné, že takhle činný filmař se teď nebude moc flákat. Co přijde dál? Tarantinovo jméno se pořád objevuje v souvislosti s jeho vlastním Star Trekem, který by měl být prý hodně drsný, ovšem vypadá to, že ve hře je pořád třetí Kill Bill

Když se na něj Tarantina zeptali v talk show Andyho Cohena, možná trošku překvapivě řekl, že ho rozhodně nevylučuje a dokonce přiznal, že byl nedávno na večeři s Umou Thurman a dost se o tom bavili. Prý má nějakou představu, o čem by trojka měla být, rozhodně však nechce psát nějakou dobrodružnou volovinu, protože Nevěsta si podle něj něco takového nezaslouží. Ale určitě má v plánu věnovat se právě téhle postavě a zjistit, co se s ní stalo po tom, co vykonala svou pomstu. Hned tak ale trojku neuvidíme. 

Tarantino se totiž ke trojce Kill Billa nedostane dřív jak za tři roky, protože má celkem plný diář, na dalším filmu ale podle všeho nepracuje. Po Tenkrát v Hollywoodu prý rozepsal divadelní hru a pětidílnou minisérii a to jsou věci, kterým se teď hodlá věnovat a počítá, že mu to zabere právě tři roky. Teprve pak prý hodlá začít řešit další film. Jestli to bude Kill Bill, nebo ho napadne něco jiného, neví ani on sám. Co byste chtěli vidět vy? Dalšího Kill Billa, nebo něco nového? 

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (27)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace