Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: sci-fi klasika a nový ochránce Gothamu


ikona
Mr. Hlad
adam sandlerandy serkisanya taylor-joykeanu reeveslaurence fishburnematt reevesna obzrourobert pattinsonrosario dawsonthe batmanthe matrix
Co nás čeká v The Batman? Koho uvidíme v dalším Matrixu? Proč Adama Sandlera nenávidí jeho sousedé? A jak se chlastá v Dublinu?  

Rubrika Na obzoru nám z homepage zmizela, z MovieZone ale ne. Najdete ji tady a vždy prvního, jedenáctého a jednadvacátého v měsíci se v ní objeví novinky. Vždycky do ní nacpeme osm chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte. 

V dramatu Here Are The Young Men se parta mladých Irů rozhodne vykašlat na školu a užít si pořádnou párty. Ale trošku se to zvrtne. Secret Society of Second Born Royals vám ukáže výcvikové centrum pro druhorozené potomky světové elity, ze kterých mají být noví Bondové. 

The Batman se o ochranu Gothamu postará Robert Pattinson a po krku mu půjde hned několik záporáků. V romantické komedii Love, Guaranteed bude hlavní hrdina chtít žalovat společnost zodpovědnou za aplikaci, která každému slibuje, že najde životní lásku. A jemu se to nepovedlo. 

V životopisném dramatu Silk Road se seznámíte s Rosse Ulbrichtem, který vymyslel eshop, ve kterém šlo koupit naprosto cokoliv. A hlavně nelegální věci. V The Water Man bude syn nemocné hrdinky hledat tajemného léčitele, který by zachránil jeho maminku. 

V pokračování kultovní sci-fi The Matrix 4 se na scénu vrací všichni staří známí i režisérka Lana Wachowski. Zvládnou navázat na legendu, kterou sami stvořili? Adam Sandler bude v komedii Hubie Halloween zachraňovat městečko před tajemnou halloweenskou hrozbou. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace