Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #535 o Hvězdné pěchotě a Deadpoolovi


ikona
Mr. Hlad
black widowdavid leitchdeadpooldie hardhvězdná pěchotaryan reynoldssmrtonosná pastsonystarship trooperstony scottvíkendový výplach
Jak by vypadal Deadpool v režii Tonyho Scotta? Zvládli byste porazit armádu přerostlých brouků? A kdo je zodpovědný za nejvíc cool koulovačku letošní zimy?  

Decentně promrzlý výplach

Expert týdne
Střílet z luku umí na plátně kdekdo. Ale lidi, kteří tomu doopravdy rozumí, občas může docela bolet, když musí sledovat, jak s tím herci zápasí. Je lepší lukostřelec Legolas, Hawkeye nebo pixarovská Rebelka? To zjistíte tady

Koulovačka týdne
David Leitch natočil prvního Johna Wicka, pak se vrhnul na Atomic Blonde a druhého Deadpoola a letos poslal do kin Hobbse a Shawa. Pokud jste něco z toho viděli, asi víte, že akci umí. A akci umí, i když u toho nejsou hvězdy a zbraně, ale jen jeden telefon a spousta sněhu. 

Kraťas týdne
Už jsme si zvykli na to, že před pixarovkami a disneyovkami bývají občas krátké animáky, ale pouští se do nich i Sony a jejich Hair Love je rozhodně docela pěkná a dojemná věc. Tak se na ni podívejte. 

Hra týdne
Hvězdná pěchota se dočkala několika herních zpracování, ale vzhledem k tomu, že hnusných brouků je ve vesmíru evidentně docela dost, blíží se další. Takže pokud si to chcete s hmyzem rozdat i vy, máte šanci. Chcete vědět víc

Easter Eggy týdne
Před pár dny se objevil první trailer na Black Widow. Tuhle špiónku jsme už na plátnech párkrát viděli, teď však bude řešit vlastní minulost a pokud chcete být připravení na všechno, co se v létě na plátně bude dít, nebude od věci podívat se na video, které trailer pořádně rozpitvává a hledá odkazy na comicsy a další potenciálně důležité věci. 

Sestřih týdne
Je prosinec, což znamená, že nás čekají Vánoce a taky hromada videí rekapitulujících celý letošní filmový rok. A máme tu první, které vám připomene, že letos fakt bylo na co chodit. 

Vánoční klasika týdne
Smrtonosná past je vánoční film. A nic na tom nezmění držkování Bruce Willise, který se s tímhle faktem odmítá smířit. Jo a taky je to strašlivá pecka, kterou budeme promítat 16. prosince ve 20:30 v Aeru (o lístky už bohužel budete muset prosit v diskusi na Facebooku, protože oficiálně je vyprodáno), takže pokud se chcete před filmem vánočně naladit, máte ideální možnost s tímhle videem

Režisér týdne
Tony Scott už tu s námi bohužel není a je to sakra škoda. Režisér Nepřítele státu, Muže v ohni nebo Top Gunu totiž patřil k těm nejlepším akčním filmařům a v comicsech by se určitě dokázal vyřádit. Příležitost však nikdy nedostal, ale Deadpool od něj by asi nevypadal úplně zle. 

Teaser týdne
Ryan Reynolds se snad brzy vrátím jako Deadpool, do té doby ale bude točit filmy, ve kterých se bude moci chovat jako Deadpool a to i při jejich propagaci. Free Guy dorazí v létě a vypadá jako docela velká divočina, teaser na trailer, který je touhle dobou už na světě, ale Reynolds pojal samozřejmě po svém.

Duel týdne
Minule jsme vám to udělali docela těžké, protože jste měli vybírat nejlepší film Martina Scorseseho. Nakonec to vyhrálo Casino a o druhé a třetí místo se dělí Mafiáni a překvapivě i Prokletý ostrov. 

Dnes si dáme souboj drsňaček. Chceme vědět, jestli vás baví víc filmová Black Widow nebo Wonder Woman. Jméno pište do předmětu, v textu se rozkecejte. 

Za týden zdar

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (19)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace