Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MZ Live Speciál: Matrix


ikona
imf
carrie-anne mosskeanu reeveslaurence fishburnematrixmoviezone livermz speciálwachowski
Akční sci-fi spektákl po dvaceti letech 

Na úvod jenom takový drobný povzdech. Chtěli jsme mít speciál k Matrixu hezký. A taky trochu jiný. Proto jsme provedli menší obměnu moderátorů, zaměřili se tentokrát spíš na ohlížení a kontext a nikoliv jen tahání trivií z klobouku. Ale Warneři řekli ne a první verzi videa zablokovali, než jsme ji vůbec stihli vypustit. Takže tady máte druhý pokus, bohužel bez ukázek z filmu, kterými běžně debaty špikujeme. Schválně nám v komentářích řekněte, jak moc vám ty ukázky chybí. Je nám jasné, že koncert mluvících hlav nechce nikdo, ostatně budeme to do budoucna řešit tak, aby se už podobné trable nekonaly.

Na druhou stranu si troufnu říct, že Matrix zná snad každý čtenář MovieZone nazpaměť i pozpátku. A kdo ne, ten ať si ho dá před samotným speciálem. Otevře mu to nové horizonty, možná dokonce i nové světy. Nedovedu si představit, že bych teď Matrix objevil třeba na Netflixu a pustil si ho poprvé v životě. To by byla jízda! Vím to moc dobře, protože je to pro mě jízda i teď, když si ho dám po dvaceti letech. Neuvěřitelný milník naší generace, jehož ozvěny jsou v mainstreamové kinematografii evidentní dodnes.

Pusťte si proto naše čtyřicetiminutové povídání a pokud byste snad preferovali audioverzi, můžete rovnou zamířit na PodbeanSpotify nebo iTunes, kde už leží podcast několik dní (tenhle náskok je už tradiční, to jen pro pořádek). Zároveň můžete naše úsilí zhodnotit na ČSFD a úplně nově nás podpořit i na Patreonu, kde vybíráme předplatné hlavně na videobsah. Jestli vás naše videa baví, je to jedinečný způsob, jak nám to dát najevo. 

Už teď se naši patroni mohou exkluzivně dozvědět, proč zrovna u Matrixu ukázky z filmu nejsou a jak vlastně ten copyrightový systém na YouTube funguje. Podobná krátká bonusová videa nebo fotky ze zákulisí by se měly pro předplatitele stát standardem, takže pokud chcete nahlédnout pod pokličku toho, co kutíme, neváhejte ani minutu.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace