Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Režisér Kapitána Ameriky oživí osmdesátkovou klasiku


ikona
Mr. Hlad
captain americahoney i shrunk the kidsjoe johnstonjosh gadmarvel
Dobrodružná výprava do světa malých monster pokračuje 

Režisér Joe Johnston je hodně slušný řemeslník a je docela překvapení, že jsme o něm v posledních letech moc neslyšeli. Natočil prvního Kapitána Ameriku, ale třeba i třetí Jurský park, Jumanji, Ohnivý oceán, Vlkodlaka nebo Rocketeera. Jasně, Spielberg to není, na druhou stranu poctivé dobrodružství umí zatraceně dobře. Po Prvním Avengerovi ovšem natočil jen thriller Not Safe for Work, který se ani pořádně nedostal do kin, a snažil se na poslední chvíli zachránit průšvih jménem Louskáček a čtyři říše, když se postaral o dotáčky. Teď to však vypadá, že se vrátí. A k docela zajímavé látce. 

Johnston měl sice točit další Letopisy Narnie, kolem nich se ovšem nic moc neděje, a tak mu hodili lano Josh Gad a Disney, kteří chystají remake, respektive další díl sci-fi komedie Miláčku, zmenšil jsem děti. A jedničku točil v roce 1989 právě Johnston. Nový film by měl na sérii navazovat, takže se vrátí původní hrdinové, ale už jako dospěláci. A Josh Gad půjde v tatíkových stopách a povede se mu zmenšit svou rodinu na velikost hmyzu. A přežít na zahradě plné náhle přerostlých a sakra nebezpečných hovniválů a dalších potvor nebude asi žádná sranda. Věříme, že Johnston, i když mu bude příští rok sedmdesát, na to pořád má a pošle do kin další fajn dobrodružství. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace