Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Zahrajte si na Ježíška: Předplaťte si MovieZone na Patreonu. Čeká vás víc videí, textů a výhod!


ikona
imf
Kupte si nás, abyste o tom jednou mohli vyprávět svým dětem. 

Drazí a milí, nastal čas, abychom vás seznámili s našimi ambiciózními plány. MovieZone roste a sílí hlavně díky vašemu zájmu. A my vám všechnu tu vděčnost rádi oplácíme. Spustili jsme pásmo kinoprojekcí, napsali dvě knízky a vedle toho se ještě snažíme zlepšovat a na plné obrátky provozovat web. Má to svoje mouchy, které bychom chtěli napřesrok vychytat, ale bez vaší pomocné ruky to nezvládneme. V době Vánoc vám většinou připomínáme naše předplatné, které vám umožňuje vypnout si na webu reklamy. To s definitivní platností končí (stopněte si trvalé příkazy teď hned), protože chceme vyzkoušet platformu jménem Patreon.

MOVIEZONE KAMPAŇ NA PATREONU 

Jde o měsíční sponzoring, jehož výši si sami určíte. Můžete to považovat za dar, předplatné nebo směnný obchod. My samozřejmě nechceme vaše úspory zadarmo a nabídneme vám věčnou slávu v podobě zmínky na webu nebo ve videu, možnosti rozhodovat do jisté míry o obsahu některých pořadů, ale také exkluzivní přístup k merchi nebo vytuněnou ikonku, pokud se plácnete přes kapsu. Zároveň tímto rušíme starší formu předplatného, díky níž jste si mohli na webu vypnout reklamy. Tu v rámci Patreonu nabízíme všem, kdo měsíčně přispějí pěti a více dolary.

 

Co si za své peníze koupíte? Naším cílem je uchopit videoobsah, který mimochodem děláme už nějakých třináct let (snad se nám někdy u někoho povede ty archivní díly MZ Live dohledat), profesionálně a nabídnout vám MZ Live, MZ Live Speciál, ale i další krátké formáty v podobě, jakou si zasloužíte.

Odměny pro sponzory jsou více než lákavé, ale důležité je, že ze štědrosti několika vyvolených budou profitovat všichni čtenáři MovieZone. Nechceme schovávat obsah za nějakým paywallem, zároveň je ale web v situaci, kdy je další rozvoj a rozkvět podmíněn pomocí zvenčí. Logicky se obracíme na naše fanoušky a čtenáře. Na stránkách Patreonu najdete plánované cíle a možnosti expanze, ale samozřejmě vás s nimi budeme seznamovat i tady na webu.

 

Kdyby se nám žádná z cílových částek vybrat nepovedla, nemusíte se bát, MovieZone pojede dál. Přesto chceme zkusit štěstí, ostatně jak se říká: “Líná huba, holý neštěstí”. Budeme se vás snažit nezklamat, pokud si nás koupíte pod vánoční stromeček. Už teď jsme bez přestávek nejdéle existující český webový magazín o filmu, takže je slušná šance, že jednou budete vyprávět vnoučatům o tom, jak jste nás podrželi.

Samozřejmě jste vítáni v diskuzi pod tímto článkem, ať už máte na tuhle sbírku jakýkoliv názor. Rádi si ho poslechneme. Šťastný a veselý advent všem!

A ať tahle kampaň dopadne jakkoliv, definitivně platí, že přesouváme veškeré aktivity na náš staronový YouTube kanál MovieZoneCZ, odkud proběhne i živý stream dalšího MovieZone Live příští týden. Dejte si proto ihned odběr, zvoneček atd. 

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (35)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace