Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Drb týdne: Nový kandidát na Supermana vypadá jako mladý Henry Cavill


ikona
KarelR
david corenswetdc comicshenry cavillsuperman
Co byste čistě teoreticky řekli na omlazovací update? 

Henry Cavill neustále tvrdí, že jako Superman nekončí. Reálně ale přeběhnul k Netflixu a tráví spoustu času jako Zaklínač v Maďarsku, takže není divu, že se neustále řeší jeho náhradník. Nedávno jsme se dozvěděli o tom, že svoji verzi Supermana prezentoval Michael B. Jordan. No a teď tu máme dalšího potenciálního kandidáta - tentokrát nápadně podobného Henrymu Cavillovi.

Jeho jméno zní David Corenswet a znáte ho jen v případě, že jste viděli netflixovský seriál Politik. Internet už v říjnu začal řešit, že by Corenswet mohl hrát mladého Supermana, a on sám se v listopadu nechal slyšet, že by ho tahle role určitě zajímala. Je tedy otázkou, nakolik je aktuální drb pravda, pánové z Jobla nicméně tvrdí, že by z Cavillova mladšího klonu opravdu mohl být jeho nástupce.

Warneři prý Corensweta hodili rovnou na vrchol seznamu herců, kteří mají Cavilla v roli nahradit. Po Batmanovi by se tak dočkal zásadního omlazení i Superman, zatím to ale vážně berte jen jako velký drb. Nikoho by totiž nepřekvapilo, kdyby šlo jen o přetavení fandovských návrhů a Corenswetova rozhovoru v další přeobsazovací pseudokauzu.

---

Vytáhni v hospodě: Hrstka kritiků viděla prvních pět dílů Zaklínače a prý nás čeká kvalita s patřičně brutálními souboji a skvělou dvojkou Geralt - Yennefer. Snad je na tom alespoň trocha pravdy!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace