Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Režisér Irčana Martin Scorsese chystá detektivku s DiCapriem a De Nirem


ikona
Mr. Hlad
irishmankillers of the flower moonleonardo dicapriomartin scorseserobert de niro
Tvůrce Irishmana se flákat nebude 

Martin Scorsese teď nejspíš pečlivě sleduje, jak se Irčan líbí lidem, jejichž úkolem je rozhodovat o tom, kdo bude bojovat o Oscary. Jeho epická gangsterka se nám dost líbila a rozhodně se řadí mezi filmy, které by letos měly dostat šanci porvat se o pár cen, její režisér si však od práce pauzu dávat nechce. Martin Scorsese se rád věnuje i dokumentům a nejspíš jste zaregistrovali, že momentálně chystá jeden, který by se měl zabývat hudbou a hudební scénou sedmdesátých let, ale vypadá to, že ani na jeho klasickou hranou novinku nebudeme čekat dlouho. 

Detektivku podle skutečné události Killers of the Flower Moon, o níž už jsme psali, by měl začít točit už v březnu. A podle všeho se mu na place sejdou Leonardo DiCaprio a Robert De Niro, takže Marty konečně bude moci spolupracovat s oběma svými dvorními herci zároveň. Děj jejich novinky se odehrává ve dvacátých letech minulého století, kdy byly objeveny velké zásoby ropy na území indiánského kmene Osedžů. Z těch se stali boháči, kupovali si auta a posílali děti na studia do Evropy. A pak je někdo začal postupně vraždit. Jo, tohle fakt chceme vidět. A pokud možno i s tím naznačovaným obsazením. 

---

Vytáhni v hospodě: DiCaprio a De Niro se měli sejít už ve Scorseseho Ganzích New Yorku, De Niro ovšem tou dobou pracoval na dramatu Kauza CIA, které i režíroval, a tak ho nahradil Daniel Day-Lewis. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace