Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: Drsňáci a filmové legendy


ikona
Mr. Hlad
ben fostercash truckchris pinedan stevenfrench exitguy ritchieisla fisherjason stathammichelle pfeiffermorgan freemanna obzorurobert de nirothe comeback trailtommy lee jonesviolence of action
Je větší drsňák Statham, nebo Pine? Zvládnou De Niro a Freeman boj s mafií? A jak zvládá milostné trable duch?  

Rubrika Na obzoru nám z homepage zmizela, z MovieZone ale ne. Najdete ji tady a vždy prvního, jedenáctého a jednadvacátého v měsíci se v ní objeví novinky. Vždycky do ní nacpeme osm chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte.

V romantické komedii Blithe Spirit vyvolá Dan Stevens ducha své manželky, která ho pořád miluje a odmítá přijmout fakt, že je podruhé ženatý. V thrilleru Prisoners of the Ghostland bude Nicolas Cage zkoušet zlomit strašlivou kletbu. 

Chris Pine se v thrilleru Violence of Action přidá k žoldákům a už během první mise pochopí, že to nebyl vůbec dobrý nápad. Petr Jákl produkuje komediální drama Best Sellers, ve kterém vyrazí na road trip Michael Caine a Aubrey Plaza. 

Ve French Exit se Michelle Pfeiffer rozhodne kvůli své finanční situaci odstěhovat z Manhattanu do Paříže. V akčním The Comeback Trail budou Robert De Niro, Morgan Freeman a Tommy Lee Jones bojovat proti mafii, které dluží peníze. 

Jason Statham bude v Cash Truck řídit obrněné náklaďáky a převážet miliony dolarů a to vše pod dohledem Guye Ritchieho. V dramatu Supernova vyrazí Colin Firth a Stanley Tucci na poslední výlet po Anglii. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace