Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #534 o Star Wars a díkůvzdání


ikona
Mr. Hlad
6 undergrounddaisy ridleydwayne johnsonjj abramsjumanjimichael bayryan reynoldsstar warsvíkendový výplach
Jak se vyvíjeli stormtroopeři? Co všechno zvládne propagovat Ryan Reynolds? A jak probíhalo díkůvzdání na place Jumanji?  

Řádný výplach

Pokec týdne
Rozhovory, ve kterých jeden herec zpovídá druhého, mě vždycky baví. Zvlášť, když se to nakombinuje trošku neobvykle. A kombinace Brad Pitt a Adam Sandler rozhodně neobvyklá je

Sequel týdne
Film, který stoprocentně nepotřebuje pokračování, je E.T. mimozemšťan. Rodinná klasika Stevena Spielberga dvojku naštěstí nemá, ale pokud vás přeci jenom zajímá, co se s mrňavým návštěvníkem z vesmíru a jeho lidským kámošem Elliottem stalo po konci filmu, teď to můžete zjistit. 

Reklama týdne
Na Netflixu už velmi brzy uvidíme novinku Michaela Baye 6 Underground, ve které má hlavní roli Ryan Reynolds. A u něj už jsme si celkem zvykli, že se rád v kampaních vyblbne. Při propagaci své novinky tu příležitost taky dostal. Je libo film, televizi, nebo nějaký dobrý pití? 

Průserář týdne
Další Star Wars uvidíme už za pár dní a tvůrci mají plné ruce práce s kampaní. Ale taky měli jeden nepříjemný problém. Ukázalo se totiž, že někdo z herců zapomněl na svém hotelovém pokoji scénář, který nakonec skončil na eBayi. A byla to jedna z hlavních hvězd, protože ti, co mají vedlejší role, nedostávají kompletní scénáře. Naštěstí se povedlo zabránit průšvihu a scénář už je zase v rukách studia, ale bylo to o fous. A i když tvůrci nechtěli říct, kdo to byl, nakonec se John Boyega přiznal sám. 

Zbraně týdne
Slyšel jsem o člověku, který odešel z promítání Gladiátora při úvodní scéně, protože „takhle se v době antického Říma neválčilo.“ Budiž, každý hledá ve filmech něco jiného a někdo holt historickou přesnost. Přesto občas není od věci nechat slovo profesionálům, kteří vám vysvětlí, jak to s těmi historickými zbraněmi vlastně filmaři zvládají. 

Recap týdne
Daisy Ridley se s námi už asi brzy rozloučí jako Rey ve Hvězdných válkách a uvidíme, jak se  bude dál vyvíjet její kariéra, teď ale musí objíždět televizní show, dávat rozhovory a občas třeba i rapovat. A ideálně samozřejmě o Star Wars. 

Žranice týdne
Jumanji: Vítejte v džungli stálo hodně na parádním a skvěle sehraném hereckém týmu. A dá se předpokládat, že Jumanji: Další level na tom bude podobně. Když se ale tahle parta sejde na díkůvzdání, nemusí se to úplně odvíjet tak, jak byste čekali

Dějiny týdne
Stop motion animace je dnes spíš výstřelek několika fandů než hollywoodským mainstreamem, ale má svoje kouzlo. A popravdě osobně ji mám asi radši než to, co vídáme v moderních 3D animácích. A zajímavá je i její historie. 

Evoluce týdne
Co si představíte, když se řekne Star Wars? Dartha Vadera? Obi-Wana se světelným mečem? Hvězdu smrti? Malého Sokola? A nebo Stormtroopera? Tihle vojáci v bílém jsou pro celou sérii doslova ikoničtí nejen díky tomu, že obvykle netrefí ani prd, ale i kvůli skvělému designu. I ten se ale vyvíjel. 

 

Duel týdne
V minulém výplachu jsme se ptali na to, jestli chcete pokračování Jokera. A většina z vás by si ho klidně nechala líbit. Tak uvidíme. 

Tentokrát se podíváme mezi režisérské klasiky. Na Netflixu měl před pár dny premiéru Irčan a nás by zajímalo, jaký film Martina Scorseseho máte nejraději. Názvy pište do předmětu a v textu se rozkecejte. 

Za týden zdar

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (39)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace