Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Godzilla se utká s King Kongem později


ikona
KarelR
adam wingardgodzillagodzilla vs. kongking kong
Alexander Skarsgård se z Tarzana promění v geologa (a experta na King Konga) až ke konci příštího roku. 

Před pár týdny jsme zjistili, že prequel Kingsmanů utekl z února 2020 až na září (což je po jednom z nejlepších trailerů roku dost mrzuté). No a teď je tu další velký odsun premiéry, Godzilla s King Kongem se totiž neutkají 12. března, nýbrž až 19. listopadu.

U Kingsmanů zatím nevíme, co k tak zásadní změně vedlo. U duelu obřích monster ale není moc překvapivá, jelikož o ní šéf Warnerů mluvil už letos v červnu. Podle Tobyho Emmericha jde studiu čistě o to, aby Adam Wingard (The Guest!) natočil co nejlepší film. A vlastně to dává smysl, monsterverse na tom totiž po třech zářezech není moc dobře.

Zatímco první Godzilla vydělala 524 milionů dolarů, mnohem nabušenější druhá se zastavila u 385 milionů. Největším hitem z nového vesmíru je tak paradoxně King Kong, jenž si došel pro slušných 566 milionů dolarů, ani v jednom případě však nešlo o zásadně chválenou pecku.

Když se podíváte na Rotteny, najdete tam 6,6/10 u Godzilly, 5,2/10 u Godzilly 2 a 6,5/10 u Konga. Třeba ČSFD pak hlásí dost podobných 59%, 53% a 66%, není tedy divu, že natěšenost na souboj obřích titánů není extra veliká. Změní to vymazlená kampaň? Snad Warneři myslí právě tímhle směrem a chtějí mít už v trailerech co nejhotovější záběry. Rozhodně je však nečeká snadná bitva, jelikož se o dva týdny dříve přiřítí do kin Eternals od Marvelu.

---

Vytáhni v hospodě: Největším tahákem epického blockbusteru Godzilla vs. Kong samozřejmě bude Eiza González...

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace