Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tvůrce Knihy přežití chystá nového Uprchlíka


ikona
Mr. Hlad
albert hughesboyd holbrookfugitiveharrison fordkiefer sutherlandtommy lee jonesuprchlík
Má tenhle remake vůbec šanci překonat klasiku z devadesátých let?  

Uprchlík je jeden z těch thrillerů, o nichž můžeme říct, že je téměř dokonalý a předělávku nepotřebuje. Ale vzhledem k tomu, že film, ve kterém Harrison Ford vzal roha při transportu do vězení, chtěl najít vraha své ženy a po krku mu šel Tommy Lee Jones, je vlastně předělávka seriálu ze šedesátých let, asi si můžeme odpustit takové to naštvané brečení, že všechny dobré věci se dřív nebo později dočkají remaku. Uprchlík se ovšem dočká rovnou dvou nových verzí. 

Ta jedna vzniká pro streamovací službu Quibi a Boyd Holbrook tu bude obviněný z toho, že odpálil bombu v metru a nahánět ho má Kiefer Sutherland. Zároveň by měli fandové dostávat informace o poloze podezřelého na mobil a celé to zkrátka chce být trošku víc než seriál. No a pak tu máme film. Jestli bude chtít vycházet z příběhu filmového doktor Kimbla, starého seriálu, nebo si půjčí jen základní premisu, zatím nevíme, ale jisté je, že nového Uprchlíka natočí Albert Hughes, který má na svědomí Z pekla nebo Knihu přežití. No, bude mít na co navazovat. 

---

Vytáhni v hospodě: Režisér původního Uprchlíka Andrew Davis natočil i Přepadení v Pacifiku nebo povedenou Dokonalou vraždu, naposledy však stál za kamerou v roce 2006 u thrilleru Záchranáři. Letos podle všeho chystá dokument Mentors - Tony & Santi, ale docela by to chtělo, aby mu v Hollywoodu někdo hodil lano. Takhle zruční řemeslníci by se neměli flákat. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace