Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dočkáme se někdy filmové rvačky Hulka s Wolverinem?


ikona
Mr. Hlad
disneyfoxhugh jackmanhulkkevin feigemark ruffalomarvelwolverine
Tuhle bitku bychom chtěli vidět. A nejenom my. 

Mark Ruffalo zůstává Marvelu věrný i přes fakt, že o sólovce Hulka se moc nemluví. Zatímco jeho méně slavní parťáci Black Widow a Hawkeye dostali vlastní film a seriál, on pořád nic. Ale rozhodně to nevypadá, že by kvůli tomu chtěl od Disneyho utéct. Spíš je aktivní v tom, že sám přichází s nápady, jak Hulka na plátně využít. A některé jsou docela zajímavé. Na Comic Conu v Tokiu řekl fandům, že mluvil s Kevinem Feigem a nadhodil mu pár nápadů a tím nejzajímavějším je podle ně film, v němž by se Hulk střetl s Wolverinem

Zatím se asi pohybujeme ve světě fanouškovských/ruffalovských fantazií, když se nad tím však člověk zamyslí, dává to vlastně docela smysl. Disney koupil Foxy a je jen otázka času, než restartuje X-Meny a možná by bylo jednodušší představit nejdřív toho nejslavnějšího a dát mu novou tvář, než to zkoušet s celou týmovkou. Každý, kdo bude chtít převzít wolverineovskou pochodeň po Hughu Jackmanovi, to bude mít těžké, ale neříkejte, že nejste zvědaví, jak se s tím zatím neznámý nováček popere. V bitce s Hulkem by navíc dostal parádní příležitost pořádně se předvést. 

Samotný Wolverine se navíc na stránkách comicsů poprvé objevil právě v Hulkovi v roce 1974, kdy byl agentem kanadské vlády a měl ukončit bitku Hulka a Wendiga. Zelená mlátička a agresivní mutant s drápy z adamantia pak změřili síly ještě několikrát a vlastně by bylo docela stylové, kdyby se nový Wolverine představil právě ve vzájemné bitce. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace