Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

EAF: TOP 5 filmů, ve kterých dostali Sověti za vyučenou


ikona
Mr. Hlad
chuck norriseafencyklopedie akčního filmuhokejový zázrakrambo 2red dawnrobot joxrocky iv
Ruská agrese je věčná a zaslouží si trest. 

Vytahujeme starší video, aby rozpínavý Putin věděl, jak dopadne.

Den boje za svobodu a demokracii a Mezinárodní den studentstva, který se slaví 17. listopadu, připomíná dvě události. Rok 1939, kdy nacisté uzavřeli české vysoké školy, popravili devět studentských vůdců a stovky dalších převezli do koncentračních táborů. A také rok 1989, kdy začal konec vlády jedné strany a Sametová revoluce. A sovětští vojáci si pomalu začali balit čemodany a chystat se na cestu domů. Do politiky se na MovieZone pouštíme dost neradi a ani tentokrát nezačneme, na druhou stranu kdy jindy než teď jsme měli do světa vypustit video, v němž se věnujeme filmům, v nichž Sověti dostali nejvíc po čuni? 

Máme tu sport, máme tu obří roboty, máme tu samozřejmě i ty největší akční hvězdy. A k tomu spoustu střílení, rvaček a patosu. A taky zábavy, protože všech pět filmů, o kterých mluvíme, je i po letech pořád parádní podívaná. Tohle video najdete spolu s další hromadou podobně hodnotných na našem YouTube kanálu Encyklopedie akčního filmu a pokud dáváte přednost audiu, můžete si nás pustit přes SpotifyiTunes nebo Podbean

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace