Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Co Ben Affleck natočí místo Batmana?


ikona
Mr. Hlad
batmanben affleckking leopold ghost
Ben Affleck režíruje film o africké genocidě.  

Ben Affleck seknul s Batmanem (herecky i režijně) a já jsem rád, že to udělal. V téhle roli mě osobně moc nebavil, ale ono to bylo možná spíš tím, že filmy, v nichž hrál ochránce Gothamu, za moc nestály. Teď se každopádně věnuje zajímavějším věcem a může se vrátit pořádně i k režii. Momentálně pracuje na historickém The Last Duel, ke kterému napsal scénář spolu s Mattem Damonem a ti dva tu budou pod dohledem Ridleyho Scotta bojovat na život a na smrt. A sám se chystá režírovat hodně zajímavě vypadající King Leopold's Ghost

Název možná trošku klame, protože tohle žádná duchařina nebude, ale ono to možná bude děsivější než horory. Podíváme se do afrického Konga do doby, kdy mu tu pevnou rukou šéfovali Belgičané a král Leopold, jenž se díky místnímu kaučuku a slonovině stal jedním z nejbohatších lidí na světě. Jenže tohle přírodní bohatství musel někdo vyrobit a k tomu se Belgičané rozhodli dost nekompromisně využít tamní obyvatelstvo, které muselo pracovat v extrémně krutých podmínkách a osm milionů Afričanů to stálo život. 

Leopold se navíc tvářil, že v Africe šíří křesťanství, takže nikdo nehlídal, jak to v Kongu doopravdy vypadá. Film se bude točit okolo amerického misionáře, anglického novináře a irského špióna, kteří se rozhodli vyjevit světu pravdu. Jestli se Affleck chopí i jedné z rolí, zatím nikdo nepotvrdil, už párkrát však ukázal, že zvládá hrát, i když stojí za kamerou. Scénář napíše Farhad Safinia, autor Apocalypta, a i jeho jméno by mělo být zárukou toho, že nepůjde o zrovna krotkou podívanou. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace