Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Návrat RoboCopa má nového režiséra


ikona
Mr. Hlad
abe forsytheed neumeoerneill blomkamprobocop
Sci-fi klasika se dočká dalšího dílu. 

O RoboCopovi se v posledních letech mluvilo docela dost. Po nepříliš úspěšném remaku, kde si ho zahrál Joel Kinnamon, měl o látku velký zájem Neill Blomkamp, který chtěl natočit regulérní pokračování, plánoval do něj obsadit Petera Wellera, jenž si zahrál RoboCopa už v osmdesátých letech, a sliboval návrat k brutální poetice Paula Verhoevena. A nakonec z toho sešlo, protože studio nemělo zájem. Ale jak to tak vypadá, nejspíš nemělo zájem jen o toho Blomkampa. 

RoboCop se totiž vrátí a nová verze má být opravdu pokračování. Má navazovat přímo na Vehoevenovu jedničku a jak ukázal loňský Halloween nebo letošní Terminátor: Temný osud, tohle ignorování sequelů může fungovat docela dobře, když se k tomu přistoupí správným způsobem. Scénář napsal Justin Rhodes, který dělal právě i posledního Terminátora, a režírovat bude Abe Forsythe, jenž natočil docela chválenou zombie komedii Little Monsters. Sám má scénář ještě upravit a produkčně na něj mají dohlížet tvůrci originálu Ed Neumeier a Michael Miner. Snad se mu bude dařit lépe než Blomkampovi a další RoboCop to do těch kin fakt konečně dotáhne. 

---

Vytáhni v hospodě: Peter Weller se v kostýmu RoboCopa potil tak, že denně shodil kilo a půl. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace