Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MZ Live Speciál: Monty Pythoni


ikona
imf
eric idlegraham chapmanholy grailjára cimrmanjohn cleeselife of brianmichael palinmonty pythonmz livemz live speciálterry gilliamterry jones
A teď zas něco úplně jiného…  

Dnešní díl je opravdu trochu jiný. Dlouho, předlouho jsme se s Mr. Hladem hádali, který z pythonovských filmů udělat. Já kopal za Svatý Grál… už dost možná půl roku a pořád ne a ne to protlačit. A tak jsme si jednou v hospodě odkryli karty. Prý že Grál je takový ten první, ne úplně dopečený pokus, ale Život Briana, to je jiná káva. Jenže já osobně to mám opačně. Jak z toho ven? Natočili jsme speciál, kde jsme rozebrali obojí a samozřejmě to uvedli i nějakou tou genezí celého kultovního spolku, protože ač se to nechce věřit, od premiéry Briana uběhlo čtyřicet let a od prvních televizních pokusů celé skupinky už téměř půl století. To znamená, že nám tu vyrůstají generace, které o Monty Pythonech možná slyšely, ale vlastně nikdy neměly tu čest. Proč? Protože je to starý a tak nějak divný?

Uznávám, že tenhle humor je charakteristický a má svou vybranou cílovku - asi jako plísňové sýry, olivy nebo písničky Ala Yankovice. Nicméně věřím, že vám v dnešní třičtvrtěhodince dokážeme prozradit, proč na tom už několik dekád hrozně moc ujíždíme. A inspirujeme vás k tomu, abyste si na YouTube nebo na Netflixu některé skeče nebo rovnou celé filmy pustili. Do relace jsme tentokrát vzhledem k minovému poli autorských práv rozsypali jen pár fotek, ale na informační hodnotě to nikterak neubírá. Věřte, že nadcházející speciál bude plný ukázek a rozhodně byste si ho neměli nechat ujít. Do konce roku vás ještě pár zářezů rozhodně čeká. Teď už ale popřejeme příjemné koukání na YouTube, poslech na PodBeanSpotify nebo iTunes a možná i hvězdičkování na ČSFD. Díky za vaši přízeň.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace