Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo natočí další filmový Star Trek? Tarantino to nebude...


ikona
Mr. Hlad
chris pineenterprisekirknoah hawleystar trekzoe saldana
Kapitán Kirk do důchodu nepůjde.  

Třetí filmový Star Trek se nám docela líbil, v kinech se z něj však hit nestal. Momentálně se téhle značce daří víc v televizi. Seriál Discovery si vybojoval třetí sezónu a příští rok se vrátí Patrick Stewart jako Picard. Co se týče filmů, tam je to horší. Pořád se sice pracuje na Star Treku, který chce natočit Quentin Tarantino, ale pokud vznikne, bude tak trochu mimo sérii, protože má jít o drsné eRko. Samotný čtvrtý film ovšem skončil na mrtvém bodě. Původně ho měla psát a točit S.J. Clarkson a počítalo se s návratem Chrise Hemswortha, který si zahrál otce kapitána Kirka, ale nevyšlo to. Hemsworth a Chris Pine totiž chtěli víc peněz, než jim bylo studio ochotné dát a údajně se ani nepovedl scénář. 

 

Čtvrtý Star Trek tedy dostal stopku a ocitl se opět na startovní čáře. A tady si ho teď nejspíš převezme Noah Hawley. Právě s ním totiž Paramount vyjednává a pokud to dopadne, napíše nový scénář (s Hemsworthem a Kirkem seniorem se už nejspíš nepočítá) a měl by se ujmout i režie. Hawley má na kontě povedené seriálové Fargo a hodně zajímavé Legion, jenže jeho celovečerní debut Lucy in the Sky s Natalií Portman se podle všeho moc nepovedl, tak těžko říct, jestli zvládne šéfovat posádce Enterprise. Ale uvidíme. No a samozřejmě se ve čtyřce mají vrátit i Chris Pine, Zoe Saldana, Karl Urban a vůbec všichni (bohužel samozřejmě bez Antona Yelchina). Kdy bychom mohli nový Star Trek vidět, zatím nikdo ani nenaznačil, tak snad nebudeme čekat dlouho. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace