Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kolik stál redesign Ježka Sonica?


ikona
Mr. Hlad
jim carreyparamountsegasonic the hedgehog
Naštvaní fandové stáli Paramount docela dost peněz 

Filmoví fandové si často stěžují, že je studia neposlouchají a neřeší, co si myslí. Nevím, jestli to je pravda, ono se totiž obvykle velmi brzy ukáže, že ta uřvaná skupina lidí, kteří nejsou spokojení s nějakým rozhodnutím studia, bývá reálně natolik malá, že to nikoho nemusí trápit. A problém, kvůli němuž se mluví o bojkotu filmu, studia, stávce a hromadné sebevraždě, reálně zajímá třeba sedmnáct lidí. O to příjemněji mě překvapilo, že u rodinného dobrodružství podle klasický her Ježek Sonic studio poslouchalo. 

Když se před pár měsíci objevil první trailer, polovina lidí nevěřícně čuměla na obrazovku a ta druhá si šla vypláchnout oči jarem. Superrychlý ježour, obyčejně sakra velký sympaťák, tu totiž vypadal jako něco, z čeho by byl nervózní i člověk, co pracuje na jatkách. A svou práci odvádí s úsměvem. Ta vlna nenávisti byla tak velká a hlasitá, že si u Paramountu spočítali, že Sonica jako takového prostě musí předělat, aby do toho kina někdo přišel. 

Jeho nová verze vypadá o dost lépe. Vlastně vypadá přesně tak, jak by měla a fanoušci jsou spokojení, dokonce se i hecují, že do toho kina jít musí, aby ukázali, že se vyplatí poslouchat reakce fandů. A Paramount tohle poslouchání a úpravy nakonec vyšly na hodně velké peníze. Úprava Sonica stála podle všeho 35 milionů dolarů, což je asi dvanáctkrát víc, než stál třeba celý Upgrade. Je fajn, že se studio k tomuhle kroku odhodlalo. Nový Sonic vypadá pěkně, tak snad budeme za pár týdnů moci říct to samé i o celém filmu. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace