Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Idris Elba to rozjede na divokém západě


ikona
Mr. Hlad
idris elbathe harder they fall
Přišel čas srovnat účty 

Nechci se ani v nejmenším pouštět do debat o tom, jestli jsou westerny s černošskými herci „v pořádku“, nebo ne. Znalci žánru vědí, že na divokém západě to uměli rozjet Jim Brown nebo Woody Strode, v devadesátých letech vznikla hodně povedená Banda: Pomsta Jessieho Leea a osobně si myslím, že po Nespoutaném Djangovi začala být jakákoliv debata na tohle téma nepodstatná. Teď se chce na divoký západ vydat i Idris Elba. Naposledy to s šestiraňákem u boku zkoušel v Temné věži a ukázal, že akční scény mu docela jdou, ale tehdy mu nohy podkopávalo… vlastně všechno ostatní. Tak snad to u The Harder They Fall bude lepší. 

Děj se bude točit kolem mladíka jménem Nat Love, jehož si zahraje Jonathan Majors z westernu Nepřátelé. Ten zjistí, že muž, který před dvaceti lety zabil jeho rodiče, má vyjít na svobodu z vězení. Svoje si odpykal, ale Nat má pocit, že to nebylo dost, a tak dá dohromady svůj starý gang a rozhodne se vyřídit si to s vrahem po svém. A definitivně. Režie se ujme Jeymes Samuel, který v roce 2013 natočil středometrážní černošský western They Die by Dawn. Tak uvidíme, jak mu to půjde s celovečerákem. V každém případě Elbu jako zloducha uvidíme vždycky rádi. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace