Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #532 o Mandalorianovi a Pixaru


ikona
Mr. Hlad
arnold schwarzeneggerbatmankristen bellmandalorianpixarstar warsvíkendový výplach
Čeho všeho jste si nevšimli u Mandaloriana? Jak to vypadá v kancelářích Pixaru? A který Batmobil můžete mít doma?  

Prostě výplach

Odkazy týdne
Mandalorian za sebou ještě moc epizod nemá, ale pro lovce detailů je tam materiálů přeci jenom dost. Tak se mrkněte na věci, které jste dost možná přehlédli. Málo jich asi nebude

Hotel týdne
Do hotelu Overlook ze slavného Osvícení se teď můžeme vrátit díky povedenému pokračování Doktor Spánek, ale pokud by vám to nestačilo, můžete se podívat do hotelu v Estes Park v Coloradu, kde se tahle hororová klasika natáčela. A má to docela atmosféru. 

Hvězda týdne
V kinech je teď šestý Terminátor, to asi víte. A moc se na něj nechodí, to nejspíš víte taky. A je to chyba, protože se povedl. Arnold v něm nemá úplně nejhlavnější roli, ale po tomhle videu si snad připomenete, proč je to borec a proč byste jeho novince měli něco přispět. 

Batmobil týdne
Kdybyste někdy byli doma u KarlaR, věděli byste, že s Legem si nehrají jen děcka. Batmobil byste u něj ale nenašli, ale počítám, že po tomhle videu bude minimálně zvažovat, že si ho koupí

Plakát týdne
O divných plakátech na filmové hity, které vznikají v Africe, jste asi už slyšeli, Conan O‘Brien se ale rozhodl že zajede za člověkem, který je dělá. A nejspíš tu objevil věci, které si nedovedl představit ani v těch nejděsivějších snech. 

Mandalorian týdne
Starwarsovský seriál Mandalorian je plný hereckých hvězd. A je tam i jedna režisérská. S Mandalorianem kšeftuje Werner Herzog, legendární režisér, který si občas skočí i před kameru. Kdyby se ale u Mandaloriana držel za ní, taky by to mohlo být zajímavé. 

Písničky týdne
Kristen Bell začíná naplno propagovat Ledové království II a zastavila se i u Jimmyho Fallona. A oba si zazpívali ty nejslavnější disneyovské hity

Star Wars týdne
Hvězdné války, respektive jejich nejnovější trilogie, za pár týdnů končí a s tím by se měl uzavřít i příběh Skywalkerů. Takže je na čase dát si pořádný skywalkerovský trailer. 

Návštěva týdne
Studio Pixar se rádo tváří jako nejkreativnější a nejpohodovější studio na světě. Skandál Johna Lassetera sice tenhle obraz trošku poničil, ale přeci jenom vám tahle návštěva v jejich kanclech vnutí pocit, že by byla asi docela pohoda tam pracovat. 

Duel týdne
Minule jsme se ptali, na jakou pixarovku se příští rok víc těšíte. Nakonec to vyhrálo Soul s Jamie Foxxem, ale na Frčíme si podle všeho taky zajdete. 

Dneska zrychlíme, protože se podíváme na závodní okruhy a chceme vědět, jestli se vám víc líbili Rivalové, nebo letošní Le Mans '66. Názvy filmů pište do předmětu a v textu se rozepište o důvodech. 

Za týden zdar

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (19)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace