Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Black Adam s Rockem má datum premiéry


ikona
Mr. Hlad
black adamdcdwayne johnsonjaume collet-serrashazamwarner bros
Drsňák od DC už ví, kdy dorazí do kin 

U DC se pomalu vzpamatovávají z neúspěšného pokusu o budování velkého filmového světa ve stylu Marvelu. Se Zackem Snyderem jim to nevyšlo a další comicsovky by měly fungovat víceméně samostatně. Jestli a kdy se vrátí Justice League, ukáže až budoucnost, ale po úspěchu Aquamana a Wonder Woman, jejíž pokračování uvidíme už příští rok, se chystají na plátna i nováčci. Jedním z nich bude i Black Adam, o jehož filmu se mluví zatraceně dlouho a chvilku se počítalo s tím, že se objeví i v Shazamovi, z čehož nakonec sešlo. Black Adam to zkusí sólo. 

Dwayne Johnson nedávno prozradil, že natáčení začne už příští rok a teď už i víme, kdy se můžeme začít těšit na výsledek. Black Adam dorazí do kin 22. prosince 2021. Režírovat bude Jaume Collet-Serra, jenž s Johnsonem natočil i dobrodružnou podívanou Expedice: Džungle, kterou uvidíme v létě. A co že je zač ten Black Adam? Drsňák, jenž má podobné schopnosti jako Superman, jen je získal díky magii a není to zdaleka takový slušňák a právě to Johnsona nejvíc láká. V DC funguje obvykle jako záporák, tak uvidíme, jak si s tímhle faktem poradí filmaři. Ve světě tuhle postavu zná asi málokdo, takže je dobře, že ji bude hrát jedna z největších hvězd současnosti. 

---

Vytáni v hospodě: Warneři potvrdili, že pracují i na dvojce Shazama, takže tihle dva superhrdinové se nakonec možná přeci jenom potkají.  

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace