Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Horor Doktor Spánek měl mít dvojku. Dočkáme se jí?


ikona
Mr. Hlad
doctor sleepdoktor spánekewan mcgregorhallorannmike flannaganosvícenírebecca fergusonshiningstanley kubrickstephen king
Zpátky do světa Shining 

Horor podle Stephena Kinga a velmi volné pokračování klasiky Osvícení Doktor Spánek sice sbírá pochvalné recenze, ale Warnerům moc radost nedělá. Ještě pár dní před premiérou se mluvilo o tom, že během prvního víkendu by mohly tržby dosáhnout až třiceti milionů, takže výsledných čtrnáct a kousek nemůže za úspěch považovat ani ten největší optimista. Doktor Spánek zklamal a je to škoda, protože studio a režisér Mike Flannagan už měli rozdělané pokračování. To ještě oficiálně zrušené není a třeba si Warneři řeknou, že to s ním přeci jen zkusí, momentálně to ovšem s projektem Hallorann nevypadá úplně dobře. 

Název naznačuje, že film se měl točit okolo kuchaře, který pomáhá hlavnímu hrdinovi a stejně jako on je citlivější na nadpřirozeno. V původním Osvícení do něj Jack Nicholson zasekl sekyru a v Doktoru Spánkovi, kde si ho zahrál Carl Lumbley, byl duch, v knižní předloze však přežil. Jak by si s touhle situací poradil Flannagan? To nevíme, ale teoretizovalo se, že by jako duch mohl pomáhat jiným hrdinům, nebo že by šlo o prequel, v němž bychom se dozvěděli víc o jeho dětství, kdy ho mlátil děda a kdy byl v armádě s Mikem Hanlonem z To. Jestli Hallorana uvidíme, je teď asi jen na vás. Pokud se z Doktora Spánka stane hit ve zbytku světa, třeba do toho Warneři nakonec půjdou. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace