Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

První reakce: Noví Charlieho andílci jsou docela zábavní


ikona
KarelR
charlieho andilcielizabeth banksella balinskakristen stewartnaomi scottpatrick stewart
Kristen Stewart, Naomi Scott a Ella Balinska zachraňují svět. Měli byste být u toho? 

Ne že bychom se na Charlieho andílky nějak těšili, ale vždycky zamrzí, když se podzimních filmů dočkáme až po Silvestru. Zatímco Na nože bude mít českou premiéru 9. ledna 2020, andílci byli uklizeni až na 23. ledna 2020. Není tedy divu, že bude v kinech po Le Mans '66 velká díra, ale... dost plácání o budoucnosti a pojďme k věci.

Reboot Charlieho andílků má za sebou první vlnu recenzí, a vlastně se dá říct, že nedopadl zas tak hrozně, jak se čekalo. Průměrný rating se na Rottenech rozjíždí u 5,8/10, což samozřejmě není žádná výhra. Sedmnáct recenzí ze sedmadvaceti ale opatrně zvedá palec nahoru a láká na schůdnou akční jízdu, kterou táhne především Kristen Stewart.

Pak je tu ale druhá strana barikády, které asi bude leckdo věřit víc. Podle té jsou Charlieho andílci zapomenutelný blábol bez jasné vize, jenž nedokáže zachránit ani fajn obsazení. Ne že by zase tolik tlačil na girl-power - tahle výtka se moc často neobjevuje. Spíš je až příliš nevýrazný na to, aby zanechal nějaký dojem a vyvolal touhu po dvojce.

Potenciálně nejvýstižnější mi u Charlieho andílků přišlo shrnutí "docela zábavný nesmysl". Snad se nakonec dočkáme alespoň tohohle, po dalších Krotitelkách duchů totiž nikdo netouží.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace