Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Mel Gibson bude znovu za drsňáka


ikona
Mr. Hlad
boss levelfrank grillojoe carnahanleo from toledomel gibson
Parta od chystaného akčňáku Boss Level se chystá na další akci.  

Kdo viděl letošní thriller S. Craiga Zahlera Na špatné straně alias Dragged Across Concrete, ten moc dobře ví, že Mel Gibson je pořád ve skvělé herecké formě. A snad i v té akční. To uvidíme doufejme už brzy v Boss Level, kde se Frank Grillo octne v časové smyčce, která se restartuje vždycky, když zemře. Za kamerou stál Joe Carnahan a tahle trojka se na place nejspíš dost bavila, protože už chystá nový film. Tentokrát se ale Gibson ujme hlavní role. 

Jejich novinka Leo from Toledo se bude točit kolem bývalého nájemného vraha, jenž dělal pro mafii v Kansas City, teď se však schovává v programu na ochranu svědků. A bojuje s vlastním věkem. Většinu věcí, které v životě a hlavně v práci dělal, už zapomněl a ty, na něž si občas vzpomene, ho děsí. Když ovšem zjistí, že jeho bývalí zaměstnavatelé jdou po krku jeho dceři a vnučce, rozhodne se ještě jednou vyrazit do akce. Carnahan slibuje, že v jeho novince uvidíme Gibsona nejen jako drsňáka, ale i jako člověka, co umí být vtipný a zábavný. Prostě návrat k Riggsovi ze Smrtonosných zbraní. Není důvod myslet si, že Gibson něco takového nezvládne. Natáčet by se mělo už začátkem příštího roku a scénář napíše Dan Casey, který dělal i devítku Rychle a zběsile. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace