Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MovieZone vás zve do kina na Smrtonosnou past


ikona
Mr. Hlad
alan rickmanbruce willisdie hardeafencyklopedie akčního filmujohn mcclanejohn mctiernanpopkulturní ikonypopkulturní milníkysmrtonosná past
Užijte si před Ježíškem jeden z nejlepších akčních filmů vůbec. John McClane už se na vás těší.  

Už jste asi zaznamenali, že vedle Popkulturních milníků podle MovieZone startujeme ještě jeden filmový cyklus. Název Encyklopedie akčního filmu nejspíš mluví sám za sebe, i když přeci jenom – jo, bude to o akčních filmech. Už 25. listopadu si můžete do kina Aera zajít na Komando. Startujeme ve 20:30 a před projekcí pokřtíme knižní Encyklopedii akčního filmu, u jejíhož psaní jsme se letos docela zapotili. A teď přišel čas, abyste se začali připravovat na akční klasiku, kterou pro vás chystáme pod stromeček. 

Těsně před Vánoci si musíme samozřejmě pustit ten nejvánočnější z akčňáků. Bruce Willis sice tvrdí, že Smrtonosná past žádný vánoční film není, ale kdo by ho poslouchal, že jo? Do Aera každopádně dorazí 16. prosince ve 20:30 samotný John McClane, který si bude s Hansem Gruberem vyměňovat nikoliv dárky, ale kulky a hlášky. A bude to samozřejmě super, protože Smrtonosná past je i třicet let od premiéry jeden z nejlepších akčních filmů všech dob. Takže doražte. Lístky kupujte tady a neváhejte, půlka už je pryč a tentokrát určitě žádnou další projekci jako v případě Klubu rváčů nepřidáme. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace