Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

První reakce: Ledové království II je temnější a dospělejší než jednička


ikona
KarelR
disneyledove kralovstviledove kralovstvi iiprvni reakce
Jak se zatím daří pokračování disneyovského megahitu? 

Pokud máte doma malou dceru, nejspíš jste Ledové království viděli milionkrát. Je existence dvojky dobrá zpráva, protože vás konečně čeká opakování něčeho jiného? Anebo špatná, jelikož u Anny a Elsy uvíznete na dalších x let? Ať už to vidíte jakkoliv, první reakce jsou na světě a... bohužel nejsou úplně jednoznačné.

Víceméně všichni se shodují na tom, že je druhé Ledové království (na animák) nečekaně temné a dospělé. U Disneyho očividně mysleli na to, že je původní cílovka o šest let starší, a rozhodli se místo verbování nových holčiček mířit hlavně na ty původní. Zbytek čerstvých informací je ale dost nesourodý a není z něj moc jasné, jestli je dvojka jako celek lepší nebo horší než první díl.

Ti spokojenější diváci samozřejmě tvrdí, že je lepší. Ledové království II se podle nich chlubí skvělou hudbou, luxusním vizuálním podáním a spoustou emotivních momentů. Ve zklamanějším táboře se však dozvíte, že se kouzlo jedničky dost vytratilo, že je dvojka příběhově horší a že nedostatečně pracuje s Annou a Elsou.

Kde je tedy "pravda"? Snad to příští týden rozčísne část redakce MovieZone. Do té doby se asi opatrně těšte a počítejte s tím, že se začíná velmi opatrně našlapovat ke trojce.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace