Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Fantastická zvířata 3 doladí scenárista Harryho Pottera


ikona
KarelR
Jak to vypadá s prequelovou sérií věhlasné kouzelnické ságy? 

O tom, že si Fantastická zvířata nevedou tak dobře, jak se u Warnerů doufalo, jsme psali už několikrát. Po dvou filmech z pěti se studio muselo řádně zamyslet nad tím, co se ságou bude dál. A přestože se nakonec pokračuje podle plánu (trojka se opravdu bude točit a odehrávat v Rio de Janieru), David Yates tentokrát dostane o něco filmovější materiál.

Od koho? Přímo od Stevea Klovese, hlavního scenáristy potterovské série (adaptoval všechny díly kromě pětky), jenž bude Rowlingové pomáhat se psaním. Na Fantastických zvířatech bylo dost vidět, že jde o „románově“ strukturované filmy od knižní autorky, které nikdo neprosekal do svižnější a lépe stravitelnější podoby. Právě na tohle byl u Pottera expertem Kloves a Warnerům po Grindelwaldových zločinech došlo, že je filtr mezi Rowlingovou a režisérem docela podstatný.

Třetí Fantastická zvířata se tak konečně začnou točit na jaře 2020 (premiéra nás čeká 11. listopadu 2021) a uvidíme v nich všechny staré známé. Eddieho Redmaynea, Judea Law, Johnnyho Deppa, Ezru Millera, Alison Sudol, Dana Foglera a Katherine Waterston přitom doplní ještě Jessica Williams jako profesorka Eulalie “Lally” Hicks (ve dvojce se jen mihnula), což naznačuje, že se kromě Bradavic vydáme i do americké kouzelnické školy jménem Koločary.

---

Vytáhni v hospodě: Zatímco první Fantastická zvířata vydělala 814 milionů dolarů, dvojka zakotvila u 653 milionů. Ano, trojka bude potřebovat hodně našlapané trailery, jelikož tahle série zatím fanoušky jen ztrácí...

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace