Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nejlepší DVD a Blu-ray: Říjen 2019


ikona
KarelR
blu-raydvdjohn wick 3yesterday
Zabiják Chada Stahelskiho dělá společnost hudební novince Richarda Curtise a Dannyho Boylea. 

V říjnu vyšel asi největší DVDčkový trhák roku. Ne, nemluvím o trojce Johna Wicka. Spousta českých domácností si určitě pořídí Ženy v běhu, které... jsou docela fajn, ale Bezva ženská na krku je pořád o úroveň lepší. Za sebe bych tím pádem z října doporučil jen tyhle dva kousky.

John Wick 3
Vychází: 2. října 2019
Cena: 268 Kč (DVD), 448 Kč (Blu-ray)

Nedávno jsem rozepsal článek o filmových sériích z posledních let, které vzešly z ničeho a dotáhly to alespoň na tři díly. Je to k nevíře, ale mám pocit, že je John Wick jediným (!) příkladem tohohle úspěchu. Všude jinde se jelo podle comicsů, románů nebo skutečných událostí. Další návrat Baby Jagy je tedy malým zázrakem, jemuž nejde říct ne už proto, že se na něj zatraceně dobře kouká. Pročpak? Protože se Stahelski zbavil komplikovanosti dvojky, vrátil do hry tempo jedničky, a sešil dohromady vypiplanou akční jízdu, která skvěle baví nejen při střílení a mlácení, ale i při dialozích. Za mě nejlepší díl série a klidně si tu čtyřku dám. (8/10)

Yesterday
Vychází: 4. září 2019
Cena: 268 Kč (DVD), 448 Kč (Blu-ray), 788 Kč (UHD Blu-ray + Blu-ray)

Ano, tady budu v menšině. Yesterday už se na ČSFD (stejně jako třeba Ad Astra) potopilo do modrých čísel, takže o devítkové ohlasy není moc velký zájem. Když ale zapátrám v paměti, pořád tam najdu takřka dokonalou spolupráci Richarda Curtise a Dannyho Boylea. Jasně, tvůrce Lásky nebeské zaspal dobu, což bylo vidět už na chladnějším přijetím jeho feel-good pecky Lásky čas. Mně však jeho staromilský přístup hrozně sedí, a když ho rozhýbe precizní Boyle a rozezpívá talentovaný Himesh Patel, jen těžko skrývám nadšení. Jo a už jsem zmínil, že je tu Lily James zase jednou naprosto neodolatelná?! (9/10)

Dále v říjnu vyšlo: Annabelle 3, Bolest a sláva, Láska mezi regály, Máma, Muži v černém: Globální hrozba, Podfukářky, Psí poslání 2, Rocketman, Rodiče na tahu, Tajný život mazlíčků 2, Trabantem tam a zase zpátky, UglyDolls, Velké dobrodružství Čtyřlístku, X-Men: Dark Phoenix, Ženy v běhu

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace