Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdy se vrátí Ant-Man a oscarový Spider-Man?


ikona
KarelR
ant-manant-man 3marvelsonyspider-man: paralelni svetyspider-man: paralelni svety 2spider-women
Fandové pavouků a mravenců se mají na co těšit. 

Filmová budoucnost Marvelu se právě rozrostla o další potvrzený projekt. Jak nejspíš víte, příští rok dostaneme sólovku Black Widow (ta už je natočená) a novou týmovku The Eternals (momentálně se točí). Rok 2021 pak bude patřit Shang-Chimu, dvojce Doctora Strange, trojce Spider-Mana a konečně čtyřce Thora, jíž se oficiálně uzavře Fáze 4.

Co víme o Fázi 5? Jejím startem má být druhý Black Panther, po němž bude kupodivu následovat třetí Ant-Man. Návrat mravenčího superhrdiny (a jeho vosí kámošky) tak v produkčním plánu předběhne Bladea, dvojku Captain Marvel a dokonce i Gunnovu vzkříšenou trojku Strážců Galaxie.

Ant-Man s Wasp se vrátí pod dohledem čerstvě upsaného Peytona Reeda a měla by jim sekundovat náctiletá Cassie Lang (Ant-Manova dcera), jíž se po časovém skoku v Endgame ujala Emma Fuhrmann. S premiérou se přitom počítá na rok 2022 a zajímavostí je, že se Reed stane teprve druhým režisérem z MCU, který dokončí celou svoji trilogii (v roce 2021 ho těsně předběhne Jon Watts se Spider-Manem).

Tady by comicsové novinky mohly končit, letmo sem ale nacpu ještě jednu věc. Studio Sony totiž oznámilo premiéru druhého animovaného Spider-Mana, jenž dorazí 8. dubna 2022. Po jedničce, která (při rozpočtu pouhých 90 mega) vydělala 375 milionů dolarů a došla si pro Oscara za nejlepší animák, není laťka zrovna nízko. Vzhledem k tomu, že "Paralelní světy 2" opět produkují Phil Lord a Chris Miller, se ale snad není čeho bát.

---

Vytáhni v hospodě: Kromě seriálů vycházejících z Paralelních světů nás čeká i filmový spin-off Spider-Women se Spider-Gwen, Spider-Woman a Silk. Ten ale datum premiéry ještě nedostal.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace