Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tvůrci V zajetí démonů chystají novou hororovou sérii


ikona
Mr. Hlad
conjuringla laurie mansionthe nun
Nejslavnější americký strašidelný dům dostane vlastní film 

Hororová série V zajetí démonů se má docela hezky k světu. Před šesti lety ji nastartoval James Wan, který pak natočil i dvojku, v kinech se však objevily i tři filmy o panence Annabelle, nedávno i Sestra, jejíž pokračování se už chystá, nebo La Llorona: Prokletá žena. Příští rok pak dostaneme i regulérní trojku. No, není toho málo. Producenti Chad a Carey Hayesovi ale mají pocit, že hororovému žánru můžou dát víc. Spojili tedy síly s produkčním studiem Faster Horse Pictures a chystají se do New Orleans. 

Právě tam totiž stojí jeden z prý nejstrašidelnějších domů v celých Spojených státech. Od roku 1932  je do něj zakázaný vstup, údajně se z něho ozývají děsivé zvuky a nebo tajemné kroky. A co je nejhorší, jednu dobu ho vlastnil Nicolas Cage! Ale konec srandy. Dům, jemuž se říká LaLaurie Mansion, vlastnila na začátku devatenáctého století Delphine LaLaurie, jejímž oblíbeným koníčkem bylo mučení a vraždění vlastních otroků. Když se na to přišlo, rozhodl se naštvaný dav dům vypálit, jeho majitelka ovšem utekla do Paříže. A i dnes jde prý o místo, v jehož okolí se lidé necítí příliš dobře. 

Bratři Hayesové mají v plánu psát scénář přímo v domě a počítá se s tím, že se tam bude i natáčet. Jak je to možné? LaLaurie Mansion totiž dnes patří Michaelu Whalenovi, jednomu ze spolupracovníků studia Faster Horse Pictures a ten filmařům s radostí dovolil, aby se tu vyblbli. Autentická tedy novinka tvůrců V zajetí démonů bude. Snad bude i dobrá. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace