Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #529 o Zombielandu a Pennywiseovi


ikona
Mr. Hlad
deadpoolitjay and silent bobjustice leaguekevin smithpennywisestephen kingtmbkvíkendový výplachzombieland
Jak mělo dopadnout druhé To? Kolik srandy si na place užili tvůrci Zombielandu? A jak se seznámili Jay a Tichej Bob?  

Poslední říjnový výplach

Nepovedené scény týdne
Na druhém Zombielandu je hodně vidět, že si jeho natáčení jeho hvězdy užívaly a potvrzuje to i tohle video ze zákulisí. Zabíjet zombíky a hláškovat u toho je asi fakt pohoda

Easter Eggy týdne
Watchmeni se přesunuli do televize a HBO asi dělají radost. Sledovanost je hodně solidní a i kvalitativně se to docela povedlo. Jen je těžké sledovat všechny odkazy na comicsy a filmy, ale tohle video by vám s tím mělo pomoct. 

Výročí týdne
Fox Searchlight slaví pětadvacet let a asi víte, že se specializuje na nezávislé nebo umělecky ambicióznější věci. Právě oni poslali do kin Černou labuť, Bokovku, Favoritku nebo Tři billboardy kousek za Ebbingem. A zdaleka nejenom to. 

Rap týdne
Comicsovka Liga spravedlnosti se nepovedla, pořád ale existuje dost lidí, kteří naivně věří, že kdyby ji celou točil Zack Snyder, bylo by to dílo génia, které by se líbilo i Coppolovi, Scorsesemu a Loachovi. A pořád tuhle verzi chtějí vidět. Takže si o ni řekli s pomocí rapového songu. No, každý má nějaký divný koníček

Poprvé týdne
Poprvé Kevina Smithe. A ne, nebojte se, zase tak intimní to nebude. Režisér, který teď posílá do kin Jay and Silent Bob Reboot, se rozpovídal o tom, jak poprvé potkal Jasona Mewese a Stana Lee nebo poprvé viděl Hvězdné války. 

Jak to mělo skončit týdne
Horor To Kapitola 2 vydělal velké peníze, ale ne takové jako jednička. A taky nebyl zdaleka tak dobrý. Přepálená délka a podivná vyprávěcí struktura však udělaly z návratu Pennywide docela nudu. A přitom to celé mohlo skončit docela zábavně. 

Výstava týdne
Jsme sice filmový web, ale občas nás zajímají i jiné tváře kultury. Třeba výstavy. Teď je tu jedna, na kterou jsme ještě nešli, ale doufáme, že brzy budeme moc. Mistr fotomontáží a jeden z nejzásadnějších světových umělců současnosti TMBK má v plánu uspořádat velkolepou výstavu svých děl, ale potřebuje s tím trošku pomoct. Tak sáhněte do peněženky a něco mu pošlete. Tohle totiž bude stát za to. 

Mariňák týdne
Vždycky, když se nějaký odborník kouká na film, který se týká jeho oboru, je to o hubu. Profíci zkrátka vidí, že filmaři si hodně upravují věci tak, jak se jim to hodí. A mariňáci mají k tématu taky co říct. 

Recept týdne
Kdy se Deadpool dočká třetího filmu, zatím nejspíš pořádně neví ani u Disneyho, respektive u Marvelu. Ale čekání na jeho návrat si můžete zkrátit sami. Pokud se nebojíte trošku to rozjet v kuchyni. 

Duel týdne
Minule jsme se ptali, kdo by podle vás měl hrát Karla Gotta a nápady jste měli fakt zajímavé. Pierce Brosnan, Dwayne Johnson, Nicolas Cage, Edward Norton… dalo by se vybrat. 

Dnes se podíváme na Zombieland, respektive na Woodyho Harrelsona, který patří k nejvíc všestranným hercům současnosti. My chceme vědět, kde podle vás Woody Harrelson předvedl nejlepší výkon. Odpovědi pište do předmětu, do textu pak důvody. 

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace