Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo nasnímá nového Batmana a kdo k němu složí hudbu?


ikona
KarelR
batmangreig frasermatt reevesmichael giacchinorobert pattinson
Reimaginace Batmana neponechává nic náhodě... 

DCZone jede dál! Zatím stále nevíme, kdo si v novém Batmanovi zahraje Penguina a Two-Face, Matt Reeves ale pokračuje v nabírání týmu za kameru. Už v červenci jsme zjistili, že jeho novinku nasnímá obletovaný Greig Fraser. Před pár dny se pak fanoušci radovali znovu, čerstvou netopýří hudbu totiž složí Michael Giacchino.

Reeves, Fraser a Giacchino se poprvé sešli v roce 2010 u hororu Až vejde ten pravý. Fraser se od dua, jež se následně vrhlo na Úsvit planety opic a Válku planety opic, odpojil a pracoval na 30 minutách po půlnoci, Honu na lišku nebo Rogue One (plus má oscarovou nominaci za drama Lion). Příští rok potom dosáhne ještě na vyšší metu, naservíruje nám totiž Villeneuveovu epickou Dunu.

Co se týče Giacchina, ten má samozřejmě za sebou tři Star Treky, dva Jurské světy, Doctora Strange nebo poslední dva Spider-Many. Jeho talent pak obohatil i seriálový LOST, spoustu pixarovek, Johna Cartera nebo Fraserovo Rogue One, což znamená, že se fanoušci "nejválečnějších" Star Wars můžou na Batmana těšit dvojnásob.

---

Vytáhni v hospodě: Už jste zapomněli, jak má John Carter hezkou hudbu, co?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace